Торгаші польськими товарами заробляють на Волині до 3 тисяч гривень

Торгаші польськими товарами заробляють на Волині до 3 тисяч гривень
Живучи біля кордону з Польщею й продаючи в Україні куплені за кордоном товари, волинянка Олена Туряк за місяць заробляє до трьох тисяч гривень. Щоправда, їздити у Польщу доводиться не менше трьох разів на тиждень.

Жінка живе у Нововолинську, тобто в межах 30-кілометрової зони малого прикордонного руху. Відтак має змогу перетинати європейський кордон без додаткового оформлення візи, - пише Нововолинськ Діловий.

Олена Туряк говорить, що поїздки в Польщу дають їй змогу заробити більш-менш «пристойні» гроші, якщо купувати там речі на перепродаж в Україні. Їздить «на закупи» жінка тричі на тиждень.

«З одного вдалого візиту можна заробити від 200 гривень і більше. В місяць набігає сума 2000-3000 гривень», - розповіла вона.

Мешканка Нововолинська зазначає, що товари у Польщі набагато вигідніше купувати, ніж в Україні.

«У поляків м’ясо я купую за 25 гривень, а в наших магазинах воно коштує 50. Подібна ситуація і з ковбасними виробами. Великою популярністю користуються памперси, які можна придбати за 60 гривень, а продати щонайдешевше за 90», - зауважує Олена Туряк.

«Також багато якісної та недорогої побутової хімії: пральні порошки, миючі засоби тощо. Якщо аналізувати загалом, то чимало польських товарів дешевші від наших або на чверть, або й наполовину», - каже жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Собі вона заробляє обкрадаючи нас! Так і великий бізнес - оптом закупляють там, а нам втюхують з накруткою і не малою, от тому і дорого в нас!!!
Відповісти
Державу обкрадають МИТНИКИ а не люди. Ви уявити собі не можете скільки сотень тисяч гривень в день дають хабарів починаючи від звичайного прикордонника що видає талон до начальника митниці.

Митниця, даі, суди, виконавча - це ж просто напросто системи для чорного викачування грошей у населення.

А людина живе як може. І думаю шо це не легко кататися туди сюди і з вашими поборами на кордоні стояти по 24 години мерзнути в машині.

Створіть робочі місця, нормальну з\п, перестаньте п_здити в людей гроші і тоді не буде "човників" на кордоні.

І чомусь навіть з їхньою накруткою - памперси виходять дешевше ніж в наших супермаркетах.
Відповісти
Дуже прємно познайомитись! Я митник, ну а ти дійсно "митник-бик" зі "Свободи"!:)
Відповісти
якщо за зміну я не накошу мінімум 5 штук зелені, то зміна не вдалась
Відповісти
Ну мені і добре і родина у достатку!:) А ти йди і далі бла-бла коси!:)
Відповісти
митники- особливо з ягодинського переходу, одним словом бог вам суддя, це стусоється також ковельської митниці. гнилий ви народ!
Відповісти
А нам пох...!!!
Відповісти
Це інтерв"ю вже видали декілька видань і кожне перекручує по своєму. Нехай людина заробляє, а не поперається у Нововолинську.Ви шановний спробуйте так поїздити хоть би раз,я не кажу вже про місяць, і не рахуйте чужих грошей, погана звичка.
Відповісти
А де ж стони і плачі як все дорого в ЄС.
Ну-ка, риги сюди.
Розкажіть як пральний порошок, привезений з ЄС і проданий на Варшавці, дешевший і кращий за той, що в магазинах.
А ще розкажіть про сир.
А ще про вино.
А ще про овочі-фрукти...
ну-ка фас
Відповісти
Зона вільної торгівлі з ЄС не кишеньковими товарами вимірюється, які потім у туалет потрапляють!:) А приклад з іншої опери не хочеш? Виростили на наших землях фермери урожай зерна, хороший, якісний, а тобі з ЄС кажуть - не будемо купувати, або візьмем но трошки, у нас свого вистачає! Те ж саме з молоком, металом, продукцією машинобудування, вугілля і багато іншого, яке є тим, з продажу якого бюджет поповнюють, щоб люди могли нормальну пенсію мати, стипендію, соціальну підтримку ... Але тобі краще зараз пожерти, ніж думати про завтрашній день! Ось хто за батон ковбаси продається - це Бармалей!:)
Відповісти
Вчили б краще економіку - такого не писали б.
По-перше: що заважає тим же нашим виробникам виробляти якісніші речі і продавати їх із нижчою націнкою? Після того як знайдете відповідь на це питання дурниць писати більше не будете.
По-друге: краще б згадали по лавки в метро за 60 тис., мільойни на будівництво аеропортів і тп.... далі писати не буду....просто в цьому випадку це не має змісту.
Відповісти
Це ж як зерно буде меньш-якісніше за ЄСівське, якщо росте на черноземі на Полтавщині у кращих умовах ніх у Франції або Німеччині, які давно на нашу земельку око поклали?:) Як це метал буде гірше, якщо робиться по світовим технологіям і т.д. і т.п.?! Ти проходь далі і йди економіку вивчай, а не неси пургу, яку тобі на Майдані втюхали ті ж самі Клички, які хочуть нашу земельку продавати Еуропейцям!!! Вітасік сам це заявив телеканалу RTL!:) Збирайте плітки і надалі...а краще йдіть і вивчайте економіку, користі більше буде! І Свободівцям потім поясніть, що і до чого, а то Вітів без освіти...от і мухи у голові!:) А метро у Києві і Харкові саме найкраще у Європі щоб ти знав і вони не раз про це казали! Ви ще і читати не вміете, а все по зомбованому, все по заученому... Хоть щось нове вже вивчить!:)
Відповісти
:-) Смішно.
Свого часу був на с.-г. підприємствах країн ЄС. І бачив яке в них зерно, яка картопля і тп. Наші підприємства лише починають підходити до того рівня (і то далеко не всі). І якщо Ви думаєте що в технології виробнитцва продукції рослинництва все залежить від грунту - то Ви помиляєтесь.
П.с. І не потрібно фамільярності... Я Вам не "тикав"
П.С.С. Не знаю як в Харкові, а от в Києві метро гірше як в Лондоні. Так що як мінімум "найкраще" не в усій Європі.
Відповісти
Та що ж ти такий "розумний" і сидиш і нічого не робиш, а коменти строчиш?:) Те зерно, що ти бачив, то ГМО!:)Їж його сам!!!
Відповісти
мені від твого кращого зерна і від твого найкращого метро краще жити не стало. скаж іди працюй?!??!! працюю на бвох роботах, щоб содержати сімю. ксаті подивись новини люди на майдан самі повиходили, без будь-якого навіювання чужої думки! невже ти вважаєш що нам буде краще жити біля росії ніж біля єс??
Відповісти
Мальвіна, я даром не хочу холодильник "Норд" і "Запорожець"
І наш порошок, який нічого не відпирає, і сир, який мало того що дорогий , його ще й в рот брати страшно і молоко з порошку пити не хочу. Це на побутовому рівні.
А відносно виголошених тобою економічних догм, то це риганальна туфта.
Хрєн, той фермер зерно продасть за бугор. А знаєш чого? Бо продати зерно за кордон може тільки строго визначена фірма. І вгадай, кому вона належить...
І взагалі РЕГИАНАЛЬНА тролихо. Про це тут писали 100500 раз . Про ваші ПАКРАЩЕННЯ, ваші ЗАКОНИ і вашу ЕКОНОМІКУ.
Так шо дуді в трубу.
Відповісти
Туфта - це ваші гасла, на яких нікуди не поїдеш, у магазині не купиш і у гаманець не покладеш!!!:)
А про зерно краще мовчи і не ганьбись! Взнай спочатку скільки його вже саме наші, з Волині продали, а потім щось кажи!!! да ви у економіці розбираєтесь - як свіня в апельсинах, ця тема для вас ліс темний, бо без вищої освіти... яка економіка у Вітіва?:)
У вас був шанс у 2004-му - а тепер пшик! Ті ляльокали зі сцен Майданів себе вже у всій красі тоді показали! Досить! Грабель нам вже не потрібно!!!
Відповісти
Ви справляєте враження жінки-комуністки, яка просто хоче на когось покричати. Всі так голосно заявляєте про економіку, незнаючи напевно, що це взагалі таке.
Відповісти
Хто, хто зерно з волинських фермерів за бугор продає?
А ну калісь нформована ти наша.
Відповісти
Дудка продає все зерно за кордон напряму,без зернотрейдерів!!! Тобто Волиньзернопродукт!! Вантажить вагони в Лукові і відправляє,якщо не орієнтуєтеся в сільскому господарстві то не розказуйте
Відповісти
Насмішив.
Ну да Дудка - простий волинський фермер.

Відповісти
Волиньпост, ви б якусь повагу до людей мали. Навіщо так зневажливо "торгаші"? Немає на вас Комісії з етики.
Відповісти
Неньці пануньця платить? Не дражніть гусей...
Відповісти
митники всі бичари, покажіть мені одного митника. що сиидить на переході і не вимагає грошей??!! митники бог все бачить і на ваших поколіннях це скажеться! а ота бідненька ,торгашка, мотається, не спиь ночами, голодна там стоїть по тих долбаних чергах, які наші митники создають осознано, щоб торгувати, от скажіть шо то не правда, чого під нашой митницею черга, заїзджаєш на польшу- вітер гуляє, пару машин стоїть??!! ганьба вам, і вашим поколінням! на вас не один прокльон висить, і це стосується кожного митника, і погранца! колись я викладу таки відео в ютуб поборів ягодинською митниці,відеорегістратором вже назнімав, политите всі з той митниці!! знахаблілі собаки а не митники!
Відповісти
Митники вже 23 роки ті ж самі і на тому ж місці! А якщо і зміниться влада, то те ж саме буде, а навіть "нові" собі більше урвати захочуть! Політика, за яку ви горланите - це бізнес! Це доведено у всьому світі і Україна у цьому переконалась у 2004-му! Так що не треба тут високих гасел, якщо не розумієте що і до чого!
Відповісти
з одного боку я згідний з тобою, але за 23 роки відбулися великі кадрові зміни. колись на митниці були люди і простіші і кращі, зараз мягко говоря- зажрались. з часом все вилізе назовні.
Відповісти
Треба розуміти, що людина каже! Мова не про кадри, а про систему і підходи владців до цього!!!
Відповісти
Мальвіна знаєш я з тобой на малесеньку долю згідний, але от як пишуть тут ти не права!! от чого в нас де дишевше і пальне, і робоча сила, і земля родюча, та сама буханка хліба людям обходиться дорожче ніж в польщі??!! а я тобі скажу бо в нас начальніки зажерливі, і вони ставлять ціну, від якої їм б получався нипоганий навар, а автопром, візьми наш жигуль, і за таку саму ціну машину іномарку, чуєш разніцу??!! наші зробили аби кучі трималась і создали ніщій товарний від і продали , маючи нипоганий навар. я не проти нашого автопрому, але виготовляйте якісні машини, які не поламаються в дорозі, кузов не почне ржавіти через 3 роки , зробіть так як у єс, і я нашу куплю, от чого в нас машина жигульстоїть трішки дишевше , яка складена в укр, ніж машина єврозразка такогож класу. ціна не сильно відрізняється. просто в нас начальство харашо має на том всьом. довго можна продовжувати. просто пдумайте!!
Відповісти
митник Сьогодні, 13:24
Правильно! Собі вона заробляє обкрадаючи нас! Так і великий бізнес - оптом закупляють там, а нам втюхують з накруткою і не малою, от тому і дорого в нас!!! чим вона тебе обікрала, вона крутиться як може, а ти чмошне митне созданіє, щоб до твоїх дітей так люди ставились, так як ти зараз до людей ставися! тебе ніхто не заставляє купувати товар привезений з польщі! але люди купують той товар бо він якісніший, і дишевший ніж в нас. якщо ти думаєш так харашо там в польщі- скатєтртю дорожка, тебе в україні не хто не тримає- їдь, купуй і попробуй його тут продати!
Відповісти
Да ви самі себе у протиріччя вводите!:) Мені та Польща і дарма не треба!!! То ви готові перед ляхом рачки повзати, то їдьте і купуйте, поповнюйте їх бюджет і взагалі - вас тут хтось тримає? Їдьте у Польщу, виїхати способів тьма! Тільки там бла-бла не проходить, там працювати треба, а ви тільки і спроможні горшки мити, та проституцією займатись!:) Ото ваше місце у Еуропе!:)
Відповісти
Підтримкою ситий не будеш! Самим треба у своїй країні працювати, а не на інших задивлятись! А то звикли: "у нас самі роботящі люди..." То робіть! Щось цього не видно! Інших у приклад ставите, а самі???!!!
Відповісти
Леся я з тобою згідний, так розкажи, чи може придложи роботу, в якій нормальна оплата... скажи де нашим от людям а особливо студентам які закінчили( я не студент ів мене вже і сімя і дяти) працювати?? можливо завод десь є?? можливо хтось на поле візьме до себе?? а ну да, на базарі всігда найдеться роботка, де найти людині роботу, в якої не має звязків в тих чи інших структурах?
Відповісти
+1 Заводи порозпилювали, а які ні - то там все вже настільки старе що конкурентного давно нічого не робить (це про великі заводи...дрібні є досить не погані). Будують лише всякі розважаючі комплекси, кафе та бари... яких вже розплодилось тьма...
Відповісти
А що ти вмієш, окрім як машини ганяти? багато зараз молоді, щ отільки навіть ВНЗ закінчать і все - давай мені високу зарплату і гарну, не пильну роботу... А так не буває! Щоб стати генералом - потрібно спочатку бути лейтенантом! А тут різко цінності змінились і... маємо таку молодь!:(
Відповісти
лесь повір мені я в житті дуже багато чого робив і вмію, просто мені тут харашо получається тут я і кручусь, но я не за себе, я за теперішню молодь говорю, їм або грузчиком, або хз що ще робити, в нас дійсно нема де працювати, чи ви так не вважаєте??
Відповісти
вибачають за помилки!))
Відповісти
вибачаюсь)))
Відповісти
САЛА БЕРКУТУ!!!
Відповісти
Ну і хай заробляє, люди крутяться якось виживають ...

В нас в україні податок на бізнес від 15 до 34% , давлять нас як можуть
Відповісти
Резюме.
Жить стало пучче, жить стало вєсєлєй!
ПР - наш рулєвой!
Витя Йолкін оголосив боротьбу з корупцією!
Слава Вітє Йолкіну - закантачєному пріпіздєнту!
Ура, гаспада тролі!
Відповісти
А що взагалі пропонують ТЯКи окрім "геть" і "ганьба"?! Ви що "розумники" прпонуєте? Повалили, розбили, помайданили... а далі ЩО??? ЩО??? А без плану розвитку країни НІКОЛИ нічого не буде!!!
Відповісти
Ісчо раз.
З планами ПР - жить стало луччє, жить стало вєсєлєй.
Межигорський унітаз - наш рулєвой.
Всі на боротьбу з корупцією.
Слава Вітє Йолкіну!
Де ти бачиш "Геть" і "Ганьба"?
Ура, гаспада регианальні тролі;
Відповісти
Позавчора тільки прибув з ЄС.Накупляв там пів машини різних товарів. Ознайомлю з цінами:молоко від 5,25--7,85 за 1 літр, масло 300 г -15,50, миючі на 25-50 відсотків дешевші ніж у нас. Ковбаса 45 грн за 950 грамову палку (доречі з м'яса). Доречі все це купувалося в великих гіпермаркетах.
Відповісти
Вчора приїхала сестра з Польщі, привезла гостинці. Ознайомлю з цінами в супермаркетах - упаковка капучино коштує до 5 грн на наші гроші, аналогічне в нас буде від 15 грн., шоколадки 5-6 грн і набагато смачніші, ніж у нас. Окрім того можна за кілька злотих придбати кофтину, за 400 грн якісний пуховик. Купіть зараз на Варшавці за такі гроші, вам навіть китайський непотріб за стільки не продадуть.
Відповісти
Де у Польщі таритися молодіжним одягом для продажу
Відповісти
Останні новини
Торгаші польськими товарами заробляють на Волині до 3 тисяч гривень
13 січень, 2014, 13:13
Вибори у Луцьку. ФОТО
13 січень, 2014, 13:06