«Волинь» програла «Чорноморцю» 0:2

«Волинь» програла «Чорноморцю»  0:2
На домашньому полі луцький ФК «Волинь» із рахунком 0:2 програв одеському ФК «Чорноморець».

Матч 22-го туру Прем’єр-ліги відбувся 10 березня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Перевагу над одеситами господарі поля мали на початку гри. Зокрема на перших п’ятьох хвилинах матчу гравці «Волині» створили два небезпечних моменти біля воріт суперників.

Спочатку Шумахер, будучи у штрафному майданчику, направив м’яч у ворота, але надійно в цій ситуації зіграв воротар «Чорноморця» Дмитро Безотосний.

Також Рамон Лопес пробивав за межами штрафного майданчика, однак м’яч опинився у руках воротаря.

Впродовж сорока хвилин першого тайму футболісти обох команд намагались наблизитись до взяття воріт, і лиш на 42 хвилині це зробити вдалося «чорноморцю» Леонардо Матосу. Його колега Рієра, навісом з правого флангу подав Матосу м’яч, який успішно ударом головою був відправлений у сітку воріт «Волині».

Другий гол волинянам забили, під час штрафного на 61 хвилині другого тайму. Його автором став аргентинець Пабло Фонателло.

Протягом наступних хвилин матчу було чимало гольових моментів в обох команд, однак рахунок до закінчення гри залишився незмінний – 0:2.

Під час після матчевої прес-конференції головний тренер одеського ФК «Чорноморець» Роман Григорчук був малослівний. «Ми всі задоволені. Ми виграли все по ділу, все закономірно по грі. Йдемо далі», - сказав він.

Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Дем’яненко сказав, що гра була важка і його команда не заслужила на поразку.

«Два стандартних голи, на жаль. Перший гол, там порушень не було, ну це таке діло, суддів я ніколи на обговорюю. Два стандартних і два забили. Я рахую, що ми не заслужили поразку. Гра була важка, в березні воно так завжди, після міжсезоння. Були помилки, я незадоволений деякими гравцями. Шарпара бракувало, тому що він гравець високого рівня . Коментувати важко. Ми знали, що вони гратимуть на контратаках», - зауважив Дем’яненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дем"яненку час вчити українську мову, період адаптації пройшов, треба поважати вболівальників, а не сприяти русифікації українського футболу( тим більше в Луьку)
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Чорноморцю» 0:2
11 березень, 2012, 06:28