У Ковелі обіцяють розігнати несанкціоновану торгівлю

У Ковелі обіцяють розігнати несанкціоновану торгівлю
У Ковелі на Привокзальній площі влада має намір ліквідувати стихійну торгівлю: міський голова Олег Кіндер дав доручення узятися за це відповідним службам.

Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Зважаючи на наближення Євро-2012, цю територію міста вважають візитівкою Ковеля.

Крім того, обіцяють у мерії, необхідні заходи вживатимуться і для ліквідації несанкціонованої торгівлі на усій території міста, оскільки від цього залежить естетичний вигляд Ковеля.

Зокрема йдеться про несанкціонований торговельний майданчик, який уже впродовж багатьох років працює у Ковелі на вулиці Фестивальній.

Підприємці, які здійснюють торгівлю у невстановленому місці біля проїжджої частини, створюють небезпеку для покупців та учасників дорожнього руху.

Начальник відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай повідомила, що є домовленість з директором Ковельського госпрозрахункового ринку про перенесення торгових павільйонів на вулицю Зерова, де є відповідні площі для розміщення оптового ринку.

Умови для підприємців тут, за словами Мурай, будуть значно кращими, для покупців – зручнішими, а також безпечними.
До кінця березня несанкціоновану торгівлю сільгосппродукцією біля проїжджої частини в районі Ковеля-ІІ буде ліквідовано та демонтовано самовільно встановлені малі архітектурні форми, обіцяють у Ковельській міськраді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Ковелі все треба розганяти, в тому числі й Кіндера. Щоб не було пізно...
Відповісти
скажіть,шановне панство,а де їм ще притулитись.Ці люди не на розкіш наторговують,а перш ніж продати тяжко працюють.У кого є рідні по селах,мене розуміють якою ціною дається їх продукція.Не вони портять візитну картку міста,вони лише сумне підтвердження недолугості нашого безтолкового керівництва,котре розкошує за наш з вами рахунок!Та й те євро2012 потрібне простим громадянам як возу пяте колесо.
Відповісти
Останні новини
У Ковелі обіцяють розігнати несанкціоновану торгівлю
11 березень, 2012, 10:14