Антимайдан під Верховною Радою. ВІДЕО

Антимайдан під Верховною Радою. ВІДЕО
Прихильники урядового курсу, які проводять свою акцію у Маріїнському парку, чекали в гості представників Євромайдану та Автомайдану.

У зв’язку з очікуванням «гостей» до парку були стягнені додаткові сили правоохоронців, але станом на 12.00 делегатів від інших майданів не було, ‒ пише ТСН.

Представники Антимайдану стверджують, що розійдуться, коли буде прийнятий бюджет на наступний рік, та якщо не буде провокацій від прихильників опозиції. Загалом цьогорічний Антимайдан мало відрізняється від минулорічного – протестувальники ходять організованими колонами та записуються комендантами у списки.

Щоправда, цього разу кажуть про нове призначення цих списків. «Це донори для здачі крові. Тут збираються жителі Києва – тут дуже зручне місце, гарне. Всі молоді й здорові», ‒ прокоментував один з організаторів, який складав список.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи не думав, що обійматимусь із антимайданівцем. Щойно до мене на Інституцькій підійшла група людей з Вінниччини, які розказали мені, що їх привезли на АнтиМайдан і заплатили за це по 350 грн. Але вони відпросилися за хлібом і самі пішли на Майдан. Кажуть, якщо вже регіонали платять, то за їхні гроші будемо стояти на нашому ЄвроМайдані. І таких як ми, кажуть вони, безліч. Людей звозять і звозять. Але вони як пісок крізь пальці зникають з того, цитую «бидлячого загону, де нас як тварин тримають». Слава Україні! Я знаю, що з нами вся Україна незалежно від того чи женуть їх, як череду на АнтиМайдан чи вони вільні і самі обирають свій шлях і приходять на Майдан.
(с) Олександ Багринець
Відповісти
Те, що відбувалося вчора у Харкові в чергове довело не лише низький інтелект правлячої партії, але дуже велику схожість на правонаступність комуністичної партії срср. Можливо, те що я напишу не має практичної журналістської цінності, але мені б хотілося поділитися з Вами реальним станом речей не з позиції журналістів, а з точки зору людини, яка га собі відчула всі ці приколи ))) Я молода людина, яка працює в бюджетній установі Харківської області. Мені довелося відчути справжнє приниження, коли мене як працівника бюджетної установи примусили їхати на площу на підтримку курсу президента України і протестувати проти Євромайдану. Зі сцени лунали виступи місцевих «активістів» і політичних прибічників партії регіонів, які говорили про сьогоднішню розруху Європи, зокрема – кризові явища у Греції, Ірландії та Португалії, подвиги «наших отцов и дедов, которые показали Европе всю мощь советского государства » та Євромайдан, як загрозу миру і стабільності у державі. Але найцікавіше відбувалося вчора 11 січня. У м. Харкові вдовж узбіч вулиці Сумської виставили бюджетників тримати транспаранти з різного роду надписами на підтримку президента. Ці люди на холоді, не маючи можливості пообідати , або, принаймні, попити чаю були змушені стояти з цими транспарантами до 21.00 год. (!!!) . Багато хто з цих людей, говорив про те, що на виборах згадає цим покидькам цей холод, до неможливості змерзлі ноги і ці, фактично, тортури. Декотрі працівники бюджетних установ, у тому числі і я не витримали такого позору і перейшли на Євромайдан. Володимир. м. Харків.
Відповісти
прикольна утка, а ще де працюєте? обман за обманом, це слова з вашої патріотичної пісні. якби ж то ви жили у Харкові!
Відповісти
це ви привикли брехати, і утки писати, у вас все нутро брехливе!
На подивись!
Громадське ексклюзивно отримало відео побиття Юрія Луценка на проспекті Перемоги. Юрій Луценко постраждав під час сутички між бійцями спецпідрозділу «Беркут» та активістами Автомайдану вночі з 10 на 11 січня. Тоді активісти заблокували автобуси з беркутівцями.
У повідомленні МВС йшлося про те, що немає відео, на якому видно, що Луценко постраждав саме від рук бійців спецпідроділу «Беркут».
http://www.youtube.com/watch?v=50oa9QE2C7M
Відповісти
Задовбали ці колони по парку ходити, траву потоптали, все пообсирали, гадять і смітять , алкаши і наркомани!
Відповісти
це ви про майданутих так глаголите, шо є то є, да києвляни вже виганяють маданівців, і правильно роблять, просто на все свій час.
Відповісти
якщо не знаєш, то краще мовчи і не позор і так вже опозорену ПР!
https://www.youtube.com/watch?v=R-iT4A1Y5go
Відповісти
видно ваше внутрішнє пусте і бездарне єство, коли ви когось ображаєте - знайте одне, ви ображаєте себе.

http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=61629
Відповісти
що, правда в очі ріже!
https://www.youtube.com/watch?v=9eOIvn91Atw
Відповісти
А їх ще заборчиком огородили, і берКатами , фу! гидко дивитися на висер Азірова
Відповісти
ТСН - куплений опозицією для висвітлення тих новин, які вигідні триголовим: кролику, трубадуру та глашатаю.
Відповісти
стидно дивитись на правду?))
от сиди і пукай в жменьку))
Відповісти
Молоді регіони ,а ви поставили волинську худобу на євромайдан?
Відповісти
а шо такоє? ну паставілі, тока с Воліні мало кто хочєт ехать, так все больше данецкие, у них беда чорная, денег нет, а тут аж по 100 гривен в день плотим
Відповісти
Ще одним репресивним органом диктатора Януковича став Мінкульт. ДАІ, Мінздоров'я, Мінздох, а тепер і Мінкульт. Зруйнована система система охорони здоров'я, відсутність доріг, падіння податкових надходжень, про культуру взагалі промовчу. А у них першочергове завдання - Євромайдан! Цю систему неможливо реформувати. Її можна лише знищити. Раз і назавжди
Відповісти
Коридор Ганьби повинен влаштувати народ України
для президента України,
премьер - міністра України,
Кабінету Міністрів України
та Верховної Ради України
Відповісти
Тролік 111появився,слідкують ставленики зека за пресою.
Відповісти
Останні новини
Антимайдан під Верховною Радою. ВІДЕО
14 січень, 2014, 12:48