У США попередили про «широкий спектр засобів» щодо влади України

 У США попередили про «широкий спектр засобів» щодо влади України
У середу у США в комітеті з закордонних відносин Сенату відбулися слухання, головним пунктом яких була «криза в Україні».

Використання насильства і репресивних дій із боку силових структур України і їхніх «замінників» змусило США чітко заявити владі України, приватно й публічно, що США розглянуть «широкий спектр засобів», якщо ті, хто в Україні при владі, вдадуться до насильства проти своїх громадян чи заохочуватимуть таке насильство, заявила сьогодні помічник державного секретаря США з європейських і євразійських питань Вікторія Нуланд, ‒ пише Радіо Свобода.

Виступаючи на слуханнях у комітеті з закордонних відносин Сенату США, вона додала, що Вашингтон домагався від усіх головних гравців в Україні –Віктора Януковича, його уряду, опозиції, представників ділових кіл, релігійних кіл і громадянського суспільства – перейти до відвертого діалогу, щоб повернути Україну на шлях економічного одужання, справедливості і європейського майбутнього.

За словами Нуланд, на зустрічі з Януковичем 11 грудня він запевняв, що хоче для свого народу саме цього. Тож, сказала урядовець, США закликають його вжити для цього конкретних заходів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згадайте розповіді О.Генрі (американський письменник!), про те як американці робили революції в бананових республіках, а ці розповіді писалися наприкінці позаминулого, на початку минулого століття. Так от практично нічого не змінилося в їх політиці.
Відповісти
А що ви хочете,америкоси це ї є перші терористи в світі.68% всіх підприемств країни так чи інакше задіяні у виготовленні різноманітної зброї.Коли десь починається війна чи якесь заворушення першими туди свої 5 копійок сують вгадайте хто?:)Бо зброю кудись треба дівати.
Відповісти
Останні новини
У США попередили про «широкий спектр засобів» щодо влади України
16 січень, 2014, 08:00