В Україні готують народні вибори президента

В Україні готують народні вибори президента
На Майдані у Києві громадськість розпочала підготовку народних президентських та парламентських виборів.

Про це на брифінгу в Києві заявив координатор руху «Спільна справа» Олександр Данилюк, - повідомили у прес-службі об’єднання.

«Сьогодні навіть найбільш короткозорим стало зрозуміло, що Україну перетворено на середьоазійську диктатуру. В таких умовах український народ, відповідно до ст. 5 Конституції України, єдине джерело державної влади та національного суверенітету, змушений самостійно ініціювати та провести вибори Президента та Верховної Ради. Інших виборів у нас ніколи не буде» – пояснив позицію організації Данилюк.

Він закликав усі політичні сили та громадські організації, представлені на Майдані, долучитись до процесу формування народних виборчкомів.

Громадяни, що бажають долучитись до процесу організації виборів, можуть зголошуватись на телефон гарячої лінії за номером (044)2232348.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вирішувати справи хочете на мендауні в обхід Закк5ону....
Відповісти
хай вибирають кого захочуть. тільки не яника і ко!
Відповісти
Маразм крепчалЪ )))

Что только не придумают политические импотенты и балаболы из т.н. "оппозиции" - в очередной раз очканувшие идти до конца - обманувшие надежды украинцев на изменения, чтобы ещё немного попиариться.
Как гляну на "коменданта майдана" - "руководителя" Общества содействия Вооруженным силам и Военно-морскому флоту Украины "Патриот Украины" клоуна Парубия в песочном камуфляже, ни дня не служившего в армии, но знающего как строить баррикады и всех победить - сразу становиться понятным, что эти балаболы борются за своё место у корыта.

С воскресенья по Украине передают похолодания до -20 - лафа заканчивается - Дед Мороз им в помощь!)))
Відповісти
ForeverTroll, а как же ты? Если все окончится, куда тебя перекинет Родина с украинского фронта? Пойдешь бороться с тупыми молдованами, грузинами? Или командование даст отдохнуть под родной Рязанью?
Відповісти
Останні новини
В Україні готують народні вибори президента
16 січень, 2014, 18:30