Харківських тітушок не пустили на Київ «ультраси»

Харківських тітушок не пустили на Київ «ультраси»
Вербувальники «тітушок» з харківського бійцівського клубу «Оплот » так і не змогли відправити до Києва «заявлені» 400 бойовиків у понеділок, 20 грудня.

Несподівано для себе організатори команди погромників-гастролерів зіткнулися з жорсткою протидією з боку авторитетних у регіоні, скажімо так, осіб, ‒ пише видання Аргумент.

Ті в категоричній формі поклали край вербуванню «тітушок» у Харкові: «бити людей за гроші на боці «мусорів» не за поняттями», ‒ передає їхні слова джерело видання.

Більше того, як стало відомо, частина футбольних «ультрас» Харкова у своєму колі ухвалила рішення «мочити місцевих «тітушок», які, на думку їхніх ватажків, «ганьблять Харків», б’ючи «простих людей за гроші».

Також більшість угруповань місцевих «ультрас» прийняли рішення підтримати «ультрас» Києва, з якими досі традиційно перебували в неприязних стосунках. Причина таких намірів, за інформацією видання, в тому, що фани розлючені новим законом №722-VII в тій його частині, яка зобов’язує купувати квитки на футбольні матчі по паспорту. «Татаро-донецьке ярмо всіх дістало!» ‒ резюмував співрозмовник видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Харківських тітушок не пустили на Київ «ультраси»
22 січень, 2014, 01:11