Влада відхрестилася від застрелених на Грушевського

Влада відхрестилася від застрелених на Грушевського
Прем'єр Микола Азаров вважає, що влада не має стосунку до жертв заворушень на вулиці Грушевського у центрі Києва, а працівники МВС там не мають зброї.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду у середу, - пише Українська правда.

«Я як прем'єр-міністр офіційно заявляю, що жертви, які уже, на жаль, є, - на совісті і на відповідальності організаторів та певних учасників масових заворушень», - заявив він.

Азаров вимагає від правоохоронних органів «ретельно і рішуче розслідували ці злочини» і не допустити їхнього повторення.

«А звинувачення на адресу правоохоронних органів взагалі безпідставні, оскільки на Грушевського вони взагалі не мають вогнепальної зброї», - заявив прем'єр.

За його словами, на Грушевського «купка екстремістів уже кілька днів намагається ґвалтувати всю Україну».

Він нагадав, що попереджав людей, що опозиційні депутати спробують сховатися за недоторканністю, а відповідатимуть прості люди.

«Лідери опозиції одразу ж з переляку спробували відхреститися від погромників. А трагедія уже сталась», - заявив Азаров.

«А ті, кому доведеться відповідати за скоєні злочини, все життя будуть жалкувати про те, що взяли участь в огидній авантюрі», - додав він.

Азаров каже, що він співчуває сім'ям затриманим і постраждалим.

«Безумовно, я співчуваю сім'ям. Я пам'ятаю вислів «О ком звонит колокол? – на російській мові. – Он звонит о тебе» (цитата із Джона Донна, взята епіграфом до роману Гемінгвея – ред.)», - сказав прем'єр.

«Ми співчуваємо, що так сталось, хоча не маємо ніякого відношення», - додав він.

Нагадаємо, у середу стало відомо, що на Грушевського застрелили активного учасника протестів Сергія Нігояна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ --ЦЯ КРОВ НА ВАС І НА ВАШІ ПОКОЛІННЯ..А ЦИМ СЛІПИМ прИХИЛЬНИКАМ ВАШОЇ БАНДИ---ЩОБ БОГ ВІДКРИВ ЇМ ОЧІ...ЦІ БАНДИТИ І ВАС ОБДИРАЮТЬ І ОБКРАДАЮТЬ.НЕВЖЕ ВАС ВЛАШТОВУЄ ТАКЕ ЖИТТЯ? НА ВАШІЙ ТЯЖКІЙ ПРАЦІ СИНОК СТОМАТОЛОГ І АХМЄТЯ МІЛІАРДИ ЗАРОБЛЯЮТЬ..В ЄВРОПІ ДОМИ КУПЛЯЮТЬ А ВАМ КОПІЙКИ КИДАЮТЬ І 4 РОКИ ПАКРАЩЕННЯ ОБІЦЯЮТЬ...ВОНИ ТО І РОБЛЯТЬ ЩО КИДАЮТЬ КІСТЬ МІЖ ЗАХІДНОЮ І СХІДНОЮ УКРАЇНОЮ...НА МАЙДАНІ БІЛЬШЕ РОСІЙСЬКОМОВНИХ ГРОМАДЯН .РИГІВСЬКІ КАНАЛИ КРИЧАТЬ ЩО ТУТ САМІ ЗАПАДЕНЦИ ---НАЖАЛЬ ЗАПАДЕНЦІВ ТУТ НЕБІЛЬШЕ 30% СКОРО БУДЕ БІЛЬШЕ..АЛЕ ТУТ БРАКУЄ ВАС
Відповісти
смірть Азірові...
Відповісти
"Я як прем'єр міністр офіційно заявляю, що жертви, які уже, на жаль, є, - НА СОВІСТІ ЗЕКА І ЙОГО ПАРТІЇ БИДЛА
Відповісти
А хто гнав отих хлопців жбурляти кілограмові каменюки в міліцію?Янукович чи Азаров?Може вони думали що міліція буде дякувати їм за це?Вони знали на що ідуть і що з ними може статися.Зараз ті що постраждали на Грушевського вже самі жаліють що туди пішли.Бо нікому вони вже не потрібні.Як що і в вас розуму немає ідіть на Грушевського.Але памятайте,усякій дії є протидія.І не рюмсайте як баби що вам по морді надавали.
Відповісти
Яна, а хто рюмсає??? Да і вряд чи шкодують...Невже ви не розумієте, що людей дістало? І на Грушевського вони не від нестачі розуму, а від бажання нормально достойно жити не в обкраденій владою державі.
Відповісти