Як «Волинь» грала з казахами. ФОТО. ВІДЕО

Як «Волинь» грала з казахами. ФОТО. ВІДЕО
Луцька «Волинь» зіграла внічию з казахстанським «Актобе».

Таким був результат першого поєдинку «хрестоносців» на тренувальному зборі в Туреччині, - повідомили у клубній прес-службі.

Ініціативою в матчі більше володіли саме лучани. У першому таймі виділимо активність Бікфалві, якому часто доводилося виконувати стандарти. Та й з гри Ерік наважувався на удари. Шанс мав й Артем Шабанов. Він підключився на подачу з кутового й ледь не замкнув пас Бабатунде з кута поля ударом з лету.

В другій частині гри «хрестоносці» також діяли активніше. Шіш двічі «пропрасував» свій фланг і прострілював, але гравці атаки не замкнули його асисти. Козьбан вистрелив трохи вище воріт.

Але на 72 хвилині Дмитро таки забив: він отримав м'яча перед штрафною після подачі Задерецького і виносу м`яча захисниками, увійшов в карний і пробив у ближній кут. Удар вийшов точним і м`яч від стійки влетів у ворота.

Чемпіони Казахстану швидко відігралися – нападнику «Актобе» Жалмукану вдався дальній прицільний удар – 1:1. При тому відзначимо, що у другому таймі Неділько здійснив феноменальний сейв – витягнув м’яча з-під попречини. Взагалі, Дмитро знову підтвердив такий собі статус «чемпіона «Волині» у товариських матчах». Козьбану вдається дуже багато забивати саме у спарингах. Сподіваємося, що приціл не зіб’ється і в офіційних матчах.

У кінцівці гри ближчою до перемоги була саме «Волинь». Козьбан двічі бив головою, але неточно, а Чорномаз влучив у стійку.

Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию - 1:1.

Склад Волині:

1 тайм: Кичак - Сімінін, Масло, Шиков, Нємчанінов - Рамон, Бабатунде, Шабанов, Матей, Ерік - Петров.

2 тайм: Неділько – Годований (Р. Никитюк, 65, Литвиненко, 80 ), Шершун, Карковський, Шіш – Кінаш (Хомченко, 65, Селін, 80), Парцванія, Гошкодеря, Задерецький, Чорномаз – Козьбан.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.