«Беркут» роздягнув догола чоловіка і знімав на відео (18+)

«Беркут» роздягнув догола чоловіка і знімав на відео (18+)
В інтернеті з’явився ролик, як «Беркут» знущається із затриманого чоловіка на Грушевського.

Відео на своїх сторінках опублікувало видання Українська правда.

Так, на відео беркутівці роздягли молодого чоловіка, а потім знімали на відео і фото його оголеного на морозі.

Після зйомок його оголеного відправили у автобус. На тілі молодого чоловіка, зокрема на спині, видно величезні синці.

Саме відео датоване 23 січня - день, коли вдалося досягнути тимчасового припинення активних дій - перемир'я.

"Українська правда" звернулась до прес-служби Внутрішніх військ з проханням прокоментувати ситуацію, повідомити, хто є керівником частини 228, шолом якої носить один з силовиків.

Прес-секретар внутрішніх військ вікторія Кушнір повідомила, що лише зараз побачила це відео і пообіцяла протягом години надати відповіді на наші питання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тварини, Треба цей сучий Беркут після Майдану голими на морозі прогнати разом з Янучарою на чолі
Відповісти
Беркут - фашисти зека!
Відповісти
От уроди, після перемоги на Євромайдані зі всіма "Беркутами - Пітухами" так робити треба. Сволочі, тварі - немає слів просто...
Відповісти
суки беркутівські.Поки зграєю-так усі *герої*.Скоро і до них дійде черга
Відповісти
а где коменты от ОДА...что секретарша провтыкала сказаить Боря..ау..!!!!!!!!!!!!.я все сделала..написала от вас стихи.Так это хе народ с ним можно все.
Відповісти
Ми сплачуєм податки за те щоб мусора нас били.
Відповісти
малиш...((
як це сумно і боляче
Відповісти
от кончені. просто немає слів
Відповісти
Це московські найманці, перевдягненні в форму "Беркута". Жоден не знає слова по-українськи. Знущаючись змушують голих співати Гімн України. Звідти відповідно й плата за послуги від $1 до 5 тис. за день. Янукович роздасть цим скотам усе, що Путін виділив під євробонди, а потім відбере державне майно, якого нема, і землю.
Відповісти
ребят...это не люди, это фашисты
Відповісти
Питання до "Беркуту": От для чого таке робити? Люди і так проти вас налаштовані, а подібні дії ще більше розлютять і тих хто на Грушевського та на Євромайдані і не тільки.
Відповісти
Це питання не до українського "Беркуту", це питання до Кремля. Європейцям завжди притаманне співчуття не тільки до людей, але й до тварин. Кажуть, на вулицях європейських міст стільки ветеринарних клінік, скільки у нас - забігайлівок. І все ж,українець ніколи б не додумався катувати людину! Таке можуть робити тільки правнуки Чингісхана!
Згадати тільки, що радянські воїни-"визволителі" насилували німкень в 1945 році в Берліні. Сумніваюсь, що серед насильників були західняки...
Відповісти
"Чем больше узнаю людей, тем больше я люблю собак" - відомі слова. Треба отямитись, бо стаємо гірше звірів. Кров засліпила очі багатьох, однак здоровий глузд ПОВИНЕН ПЕРЕМОГТИ.
Відповісти
за таке треба наказувати!!!
Відповісти
Це жахливо насправді((( Дуже жахливо...
Відповісти
если будет в руках лопата а рядом любой мусор(или беркут)буду мочить между глаз...
Відповісти
Україна ти просто космос......
Відповісти
Прем.єр-міністр мітингувальників називає терористами, а це тоді хто після таких вчинків...це гірше терористів. Нелюди, бо іншими словам не назвеш...
Відповісти
це не орли і не беркути - це яносучари!шльоми їхні їм в мозгі заправити- курви їм вернеться...
Відповісти
Всі пишуть і пишуть що і хм прийдеться відповідати. А от і не прийдеться. Їм вже заплптили по 15 000 гр. + допомога в подальшому з житлом. Тому вони будуть докінця відпрацьовувати свої гроші. А побити пару тройку западенців їм в задоволення. Тому якщо не взяти силою їх зараз, то ви їх потім просто можете в сраку поцілувати от і все.
Відповісти
скільки народ мае це все терпіти...........повний піпец.......
Відповісти
Дуже шкода того чоловіка... Це ж якими треба бути дебілами, щоб так знущатися над людьми. Позор!
Відповісти
І що... роздягнули пацана бо був мокрий... сфоткали з його зброєю ну дали підсрачника... щось героїзму в його очах небачив..
Відповісти
сидиш ти, як щурик.і ще коментуеш героїзм.Так він герой.Бо на від міну від тебе любить свій народ має якість моральні ціності і переживае за твое щасливе майбутнє і майбутнє всіх нас.
Відповісти
https://vk.com/id159167331 - ось сторінка одного з цих тварин... гляньте, що він написав над відео..
Відповісти
МОРАЛЬНІ УРОДИ!!!!!!!!!!! НЕЛЮДИ, Є СУД БОЖИЙ, ЇМ ВОЗДАСТЬСЯ В 1000000000 РАЗІВ БІЛЬШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
СВОЛОТА!!!!!!! Є НЕ ЛИШЕ СУД ЛЮДСЬКИЙ, А Й СУД БОЖИЙ!!!!!!!!!!! ШКОДА ПАДЛИ ВАШИХ ДІТЕЙ, ЯКІ БУДУТЬ ВІДПОВІДАТИ ЗА ВАШІ ВЧИНКИ. ВИ беркут ДІЙСНО ЗАСЛУГОВУЄТЕ НА ТЕ, ЩО ЧИНИТЕ З ЛЮДЬМИ, ЯКІ НЕ БАЙДУЖІ ДО ДОЛІ СВОЄЇ КРАЇНИ!!!!!!!!!!!
Відповісти
Дибіли не реалізовані з маніакальними замашками. У них нема майбутнього. Вони по життю ущербні. Одне слово пси. Вони не зможуть жити серед суспільства, яке їх ненавидить, у них нема тилу.... яка мати їх виховала?
Відповісти
Хлопці побійтеся Бога, як ви своїм дітям після цього в очі дивитиметися??????????Це просто жах.Якщо чесно, то цей майданівець відважніший за вас в 1000000000000000000 разів, а ви продемонстрували тільки трусливість і свою тупість.Кожен з вас понесе відповідальнісь за скоєне , якщо не зарас , то в майбутньому.Це так низько!!!!
Відповісти
ЛЮДИ!ЩО МИ РОБИМО???
Відповісти
Значить не пройшли дарма часи НКВД, фашизму! ЖАХ! ЖАХ! За що боролися!
Практику нацистсько-сталінських знущань і репресій проти українців пролангує "великий БРАТ" разом з ПР! Беркутівців,хто знімав і приймав ганебну участь (це не поодинокий випадок!)вигнати з лав правоохорони!!
Відповісти
Нещасні матері, які породили таких синів.Сором Вам. Над ким Ви знущаєтесь - над своїм народом, своїми братами. Так робили фашисти 1941 році...(1 Беркутівець, який на фото ще щось зберіг людське -"Зачем ты так зделал?".Подивіться на цих відпасених Беркутців.Їх мозок салом заріс. СОРОМ.Ганьба.
Відповісти
вбивати таких сучар потрібно , це фашисти а не Українці і вони стоять за одним диктатором якого треба повісити привселюдно !!!
Відповісти
Хлопці з Львівського Беркуту засуджують дії своїх колег. Багато хто з них написав заяви на звільнення.Видно, що і серед них є цілком нормальні люди.Як і скрізь.Дивились репортаж- "Львівський "Беркут" пише заяви на звільнення через сором за події в Києві".
Відповісти
зграєю на одного і беззахисного!( Це ж якими треба бути боягузами і катами!Шкода ваших матерів,які народили таких звірів-виродків!І як вас тільки земля носить!(Нещасні ваші діти!!
Відповісти
Це жах
Відповісти
Це жах
Відповісти
Беркут гірші ніж були німціЮ, ГАНЬБА вам
Відповісти
А покарали тих, хто так знущався над цим чоловіком??????
Відповісти
Останні новини
«Беркут» роздягнув догола чоловіка і знімав на відео (18+)
23 січень, 2014, 16:43