Ревнивого ковельчанина засудили за три постріли в голову

Ревнивого ковельчанина засудили за три постріли в голову
Ковельський міськрайонний суд виніс вирок 65-річному ковельчанину, який рік тому вбив колишню 63-річну дружину Ларису – чоловікові присудили сім років позбавлення волі за три постріли в голову жінки.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Віктор та Лариса жили у злагоді. Виростили двох доньок, тішилися онуками. Аж тут чоловік став підозрювати свою кохану в подружній зраді. Через це у сім’ї майже щодня виникали сварки.

Дружина ніяк не могла зрозуміти, звідки у людини, з котрою вона прожила не один десяток літ, така недовіра. Час ішов, а чвари не припинялися.

У 2008 році подружжя офіційно розлучилося, але й надалі жили в одній квартирі. Офіційний документ про розлучення не став причиною примирення між ними – ворожнеча продовжилася.

Того ж року Віктор придбав у незнайомця стартовий пістолет, споряджений шумовими патронами. Чоловік у той час працював охоронцем, тож вирішив, що зброя може стати в пригоді.

У грудні 2010 року він зрозумів: сварки з колишньою дружиною терпіти не може. Йому набридло, що вона його постійно діймала: забороняла користуватися побутовими приладами, меблями, намовляла дітей проти батька. У цей момент відчув нестерпну ненависть до жінки та вирішив її вбити.

Аби реалізувати задумане, чоловік переобладнав придбаний пістолет на бойовий і виготовив до нього набої.

14 березня 2011 року стало трагічним днем у житті сімейства. Того дня Віктор увечері повернувся з роботи. Дорогою додому прихопив горілку. Прийшов, перехилив чарку-другу і приліг відпочити. Через дві години прокинувся, випив ще і пішов до Лариси, аби запитати, коли вона збирається до доньок, котрі мешкають у Києві.

Турботливий батько нібито вирішив передати їм картоплі. Жінка саме відпочивала у своїй кімнаті, тому чоловіку відповіла грубо: мовляв, ні він, ні його картопля дітям не потрібна. Після цього вона вийшла в коридор і почала вдягатися, аби піти геть.

Це стало, так би мовити, останньою краплею: Віктор повернувся у свою кімнату, взяв пістолет, заряджений чотирма саморобними патронами. Увійшовши в коридор, вистрелив жінці в голову.

Лариса впала у під’їзді, почала кликати на допомогу сусідку. Її спроби підвестися спровокували ще два постріли майже в притул. Зрозумівши, що накоїв, чоловік вирішив вчинити суїцид. Але його зброя фактично розлетілася. Після цього йому нічого не залишалося, тож зателефонував у міліцію.

Медики, котрі приїхали на місце злочину, виявили, що жінка ще жива. Потерпілу госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельської районної центральної лікарні. Але 20 березня потерпіла від отриманих травм померла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ревнивого ковельчанина засудили за три постріли в голову
13 березень, 2012, 14:31