Голова Волиньради прокоментував заяву про звільнення

Голова Волиньради прокоментував заяву про звільнення
Голова Волиньради Володимир Войтович написав заяву про звільнення задля збереження громадського миру і з метою недопущення того, аби постраждали люди, зокрема, й працівники облради і ОДА, заявив він перед початком сесії облради у суботу, 25 січня.

За словами голови Волиньради, він, як і всі, стурбований тим, що відбувається в Україні.

«І вчора саме з цих мотивів я написав цю заяву, яка оприлюднена. Я цей документ передав у виконком облради для розгляду в облраді. Щоб був громадський мир, щоб ми не допустили, аби постраждали люди, аби фізично не постраждали наші краяни. Нам це вдалося вчора зробити і в такому руслі цивілізованому нам треба рухатися і далі. Щоб люди, які тут працювали в приміщенні облради, і майно, що в комунальній власності, щоб не постраждали», – прокоментував написання заяви Володимир Войтович.

Як зауважив голова облради, доля його заяви буде вирішуватися депутатами Волиньради. І він прийме буде яке рішення обранців громади – позитивне чи негативне.

«Хочу звернути вашу увагу: вчора рухали мною моральні критерії і аргументи, далі – лише правові. Рішення мають прийматися у правовий спосіб», – додав він.

Окрім того, Володимир Войтович наголосив, що наразі він перебуває на лікуванні, але ходить на всі заходи, «важливі для життєдіяльності Волинського краю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Страх вчергове здолав Войтовича.
Відповісти
Геть Партію рагулів із Волині.
Відповісти