У міліції кажуть, що впіймали луцьких «художників-бандерівців»

У міліції кажуть, що впіймали луцьких «художників-бандерівців»
"Художниками", які розмалювали Луцьк трафаретами "Бандера герой" і "Кривавого міністра геть", були молодики 1993 та 1996 року народження, - кажуть в міліції.

В ніч із 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014-го на кількох фасадах житлових будинків і установ невідомі особи зробили написи "Бандера герой" та "Геть кривавого міністра", - нагадують в прес-службі волинської міліції.

Загалом зловмисники нанесли трафаретні написи на десяти будівлях на вулицях Степана Бандери, Богдана Хмельницького, Лесі Українки, Кривий Вал та Глушець.

ДИВИТИСЯ ФОТО РОЗМАЛЬОВАНОГО "БАНДЕРІВСЬКИМИ" ТРАФАРЕТАМИ МІСТА


Під час перевірки за цим фактом міліціонери встановили, що адміністративне правопорушення скоїли двоє жителів обласного центру: 1993 та 1996 року народження.

Із порушниками провели профілактичну бесіду та склали адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), згідно з якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який штраф, вони ж не працюють. Лопату в руки хай чистять сніг.
Відповісти
Останні новини
У міліції кажуть, що впіймали луцьких «художників-бандерівців»
25 січень, 2014, 15:57