Сім'ю скандального нардепа вивезли з Києва

Сім'ю скандального нардепа вивезли з Києва
Нардеп-регіонал Вадим Колесніченко вивіз з Києва сім'ю.

Таке рішення він прийняв через події у столиці, - пише ТСН.

Депутат розповів, що "пишається" законом "Про судоустрій і статус суддів", який є "класичною європейською редакцією".

"Завдяки оцим євроінтеграторам, оцим європейським (тут Колесніченко руками показав лапки), зараз охорона вивозить мою родину з Києва, бо жити там вже стало неможливо", - заявив Колесніченко.

"Бо такі євроінтегратори приходять додому, щоб залякати. Так ось що я вам скажу – не дочекаєтесь. Все одно мене ніхто не залякає і ви не змусите мене змінити свою думку", - додав він.

Нагадаємо, Вадим Колесніченко є одним з авторів скандального закону про "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян, які, на думку багатьох спеціалістів, знищують свободу слова в Україні та порушують Конституцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
невже він має сімю
Відповісти
Не говори гоп,поки не перескочиш ***!!!
Відповісти
Про це він заявив в прямому ефірі ГТРК "Крим" 23.01 2014.
До речи, програма «Открытая политика» (http://tv.crimea.ua/index.php/peredachi/ekonomika-i-obshchestvo/tok-shou-otkrytaya-politika/145-video39/3057-23-yanvarya.html) з громадськими, в т.ч кримськотатарськими політиками, викликала доволі позитивний резонаннс.
Зауважу кримськи татари вже неоднарозово підтримували Януковича щодо врегулювання ситуації в країні. Зокрема присутній в студії Енвер Абдураїмов( депутат Верховної ради АРК, голова деп.комісії з міжнаціональних відносин) озвучив звернення Кримсько татарської громади до Президента та Уряду України «ЗАЩИТИТЕ НАШЕ ПРАВО НА МИРНУЮ ЖИЗНЬ!» (http://sebat.org.ua/?p=1116). Крім того учасники передачи закликали всіх громадських діячив південного сходу України обєднатися в єдиний «Народний фронт» для протистояння екстремізму.
В свою чергу В.Колісниченко заявив, що цю інніціативу підтримує чимало депутатів ВР Укрїни і більшисть депкорпусу пд-сх місцевих рад.
Відповісти
Думка дурня-Колісниченка вже давно всім відома.Як він міг жити на волинській землі.
Відповісти
і ще не зрозумів, що НЕ ДОЗВОЛИМО більше красти, а ще прийдеться віддати награбоване. КРИСИ ТІКАЮТЬ !!!!!
Відповісти
на палю
Відповісти
Шановні,а чого ви так розрепетувалися?В більшості країн Європи такі закони(Франція,Германія,Бельгія,Великобританія і тп) і навіть жорсткіші.Я вже не кажу про США де взагалі напад на держустанову це стаття тероризм і 25 років увязнення або смертна кара.За невиконання наказу поліцейського він вас може спокійно пристрелити і закон буде на його боці.Хто не вірить зайдіть в інет і подивіться.Колісниченко взяв закони Франції та Німечини і їх тупо передрав(сам сказав на ТБ) для України.А ви як думали,ми в ЄС підем і будем жити по старому?Там наприклад за конрабандні програми на компьютері вас можуть кинути у вязницю або на велику суму оштрафувати.А в нас 95% програм на компах це контрафакт.Ви хоч знаєте що наприклад в Германії якщо в магазині ви купуєте одяг з лейбою Адідас то продавець вам показує документи що це справжній одяг від виробника і за це несе відповідальність вплоть до кримінальної.А в нас можна зразу іти в будь який магазин чи ринок і саджати за грати усіх,бо 95% всього це контрабандний товар привезений з Турції,Китаю чи країн Азії.Давайте жити по законах Европи.Тільки спочатку подумайте,а ви шановні до них взагалі готові???
Відповісти
Ми готові. Питання чи готовий колісничееко жити не порушуючи закони в країні де не буде влади грошей і сили?
Відповісти
Таким, як Калісніченко, Бандаренко, Чічіков та ін., взагалі місця немає на Землі!!! Як кажуть північні сусіди- ИЗГОИ!!! Зробити з них ПЕДІГРІ та й згодувати скаженим собакам Дінго!!!
Відповісти
Останні новини
Сім'ю скандального нардепа вивезли з Києва
25 січень, 2014, 16:59