Єремеєв знову підкорюватиме «мажоритарку» у поліських селах

Єремеєв знову підкорюватиме «мажоритарку» у поліських селах
Волинський бізнесмен, заступник голови Народної партії Ігор Єремеєв заявив, що якщо і балотуватиметься до Верховної Ради, то тільки у Маневицькому виборчому окрузі.

Про це він заявив у інтерв’ю ВолиньPost.

За його словами, рішення про участь у виборах він ще не прийняв, мовляв поки незрозуміло, за якими правилами відбуватимуться парламентські перегони, тому говорити про це рано.

«Можливо, буде змінений закон про вибори. І от якщо його змінять, і буде тільки пропорційна система, то я в такому разі у Верховну Раду не піду. Якщо буде збережена така система, яка є зараз, – змішана, то, напевно, на вибори піду», – сказав він.

Разом з тим Ігор Єремеєв запевнив, що насправді у політику він не рветься і нагадав, що ніколи не казав, що знову хоче стати народним депутатом.

«Але коли я дивлюсь на закони, які приймаються, коли я дивлюсь на випадкових депутатів, потраплянню у парламент яких особливо сприяє пропорційна виборча система, то розумію, що я би був там корисним», – зауважив він.

Також бізнесмен розповів, що в разі, якщо він таки вирішить йти у народні депутати, то змагатиметься за мандат у Маневицькому мажоритарному окрузі, у якому він переміг на виборах 2002 року.

«По-перше, цей округ мені зрозумілий. Я знаю його проблеми. По-друге, мені не соромно приїхати до тих людей після п’яти років мого депутатства… Я протягом усіх тих п’яти років працював і допомагав. Тому думаю, що маю моральне право знову прийти до цих людей. Та й роботи у окрузі мені вистачить. І я готовий працювати», – зазначив Єремеєв.

Округ із центром в Луцьку ймовірний кандидат у депутати не розглядав узагалі. Але не тому, що в цьому окрузі, можливо, балотуватиметься нинішній нардеп із луцьким корінням Ігор Палиця.

«Самого Ігоря я знаю давно. З 1992 року. Я тоді тільки приїхав у Луцьк, а він був власником фірми «Мавекс». Ми були конкурентами на ринку нафтопродуктів», – розповів він.

«Сьогодні ми спілкуємось, знаємось. Розмовляємо достатньо часто, незважаючи на те, що він нині наближений до «ПриватБанку», «Авіас» і так далі, а ми є по суті конкурентами, але це ні про що не говорить. Ми навчилися конкурувати в бізнесі і абсолютно спокійно спілкуватися в житті», – додав він.

А ймовірна конкуренція у Маневицькому окрузі з нинішнім першим віце-спікером Верховної Ради Адамом Мартинюком його не лякає, хоча волинський комуніст і має традиційно сильну підтримку місцевого електорату.

«Адам Іванович може бути моїм конкурентом? А чому це має мене зупиняти? Від сильної конкуренції зрештою виграють люди», – висловився Ігор Єремеєв.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З ІГОРЕМ ЄРЕМЕЄВИМ

Довідка

Виборчий округ № 23 з центром у Маневичах на парламентських виборах 2002 року охоплював Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський та Маневицький райони. Вибори по цьому округу тоді виграв Ігор Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не допоможе йому мажоритарка! Спочатку потрібно відчитатись за попереднє "депутатство"!
Відповісти
Останні новини
Єремеєв знову підкорюватиме «мажоритарку» у поліських селах
13 березень, 2012, 17:37