Українці - неонацисти, терористи і екстремісти, яких треба покарати, - Партія регіонів

Українці - неонацисти, терористи і екстремісти, яких треба покарати, - Партія регіонів
Партія регіонів вважає людей, які захоплюють облдержадміністрації, терористами та екстремістами з неонацистською сутністю.

Генеральний прокурор України повинен покарати тих, хто організував в Україні народні ради, - пише Gazeta.ua з посиланням на заяву, оприлюднену на сайті партії.

"Спроби лідерів опозиції А. Яценюка, В. Кличка і О. Тягнибока відхреститися від дій власних прихильників, від силових захоплень органів державної влади на місцях є незграбними спробами ухилитися від політичної, моральної та кримінальної відповідальності за скоєне...

Народна рада, яку вони очолили 22 січня, направляє прямі директиви на місця про захоплення влади самозваними радами і комітетами з передачею їм всіх владних повноважень.

Політичні терористи, екстремісти всіх мастей, захопивши будівлі державних адміністрацій, своїми першими рішеннями визначили заборону діяльності та символік Комуністичної партії України і ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на своїх територіях. І в основі цих антиконституційних рішень на повний зріст проявила себе їх неонацистська сутність, яка так ретельно приховувалася за демократичною риторикою і дотриманням прав людини. Це вже було в Німеччині в 1933 році. Про це ж наполегливо попереджала ПАРТІЯ РЕГІОНІВ після подій 9 Травня 2011 року в місті Львові", - йдеться в заяві.

Також "регіонали" закликають боротися з "політичними екстремістами".

"ПАРТІЯ РЕГІОНІВ звертається до всіх розсудливих людей, до всіх політичних і громадських організацій із закликом дати рішучу відсіч політичним екстремістам! Проявити свою громадянську позицію, стати на захист конституційного ладу! ЗУПИНИМО ДЕРЖАВНИЙ ПЕРЕВОРОТ! ФАШИЗМ В УКРАЇНІ НЕ ПРОЙДЕ!

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ звертається до Генерального Прокурора України невідкладно провести розслідування антиконституційних дій так званих народних рад, дати правову оцінку та притягнути винних до відповідальності згідно з законодавством України", - заявляють в ПР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читайте заголовки! Такого в тексті НЕМАЄ! Шаромижники...
Відповісти
Народ України - сама велика терористична організація в світі. А ПР - банальна кримінальна банда.
Відповісти
Який державний переворот? Які екстремісти і терористи? Необхідно заборонити діяльність такої партії, яка закликає боротись з народом. Брехуни і лицеміри. ПР І КПУ - ПОВНА ЗАБОРОНА ДІЯЛЬНОСТІ !!!
Відповісти
ми почули голос конаючого в пустелі!Трохи запізно,але краще як ніколи!
Відповісти
Якби вам сказали, що Гітлер в концтаборах не знищував євреїв, а захищав їх від війни, ви б повірили? А влада розраховує, що хтось повірить в байку про «фашистів», які напали на БТР і спортсменів, які обороняли журналістів. Але фашисти, як виявилося, були менш цинічними, ніж Партія регіонів
Відповісти
И где тут "Українці - неонацисти, терористи і екстремісти" !? ))) Вчера на "ГромадськомуТВ" давал мастер-класс руководитель "Эхо Москвы" - гуру журналистики и непримиримый противник Путина и "кровавой гэбни" - Венедиктов - давно не получал такого удовольствия ))) - Популярно объяснил принципы международной (мировой) журналистики тамошним рАгулям, которые кагбэ считают себя журналистами, но зрителей и читателей баранами)))

Бедолага Рома Скрипин так расчуствовался, что даже позвонил в студию и попробовал, привычно, его потролить - жалкое и убогое зрелище)))

Журналист, который превражается в ангажированную цепную собаку ЛЮБОЙ власти или движения не только убивает себя как профессионала, но и становиться обычным говномётом, а его медиа-проект - банальной информационной помойкой с печальным будущим - что подтверждает, например 5 кАнал друга ющенко - Пэти Порошенко, где в перерыве между помоями идёт постоянная реклама чудо-мазей от геморроя и пяточного плоскостопия )))
Відповісти
Фашизм-це надавати права Беркутам, які знущаються над людьми, роздіваючи їх догола, при цьому фотаграфуючись з ними,проплачути Тітушок(в яких замість мозку лише 100 грн. за день)які викрадають людей, вивозять в ліси і знущаються.
Народ такого ставлення не потерпить!
Відповісти
Останні новини
Українці - неонацисти, терористи і екстремісти, яких треба покарати, - Партія регіонів
27 січень, 2014, 10:23