Перед матчем з «Оболонню» лучани тренуються двічі на день

Перед матчем з «Оболонню» лучани тренуються двічі на день
Луцька «Волинь» посилено готується до виїзного матчу 23 туру Прем`єр-ліги з «Оболонню» - задля виграшу волинська команда проводить по два тренування на день.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

«Це знову буде битва за шість очок, - каже головний тренер лучан Анатолій Дем’яненко. - Вони з останнього місця вилазять, і це один з вирішальних матчів в чемпіонаті для обох команд. Чекаю дуже напруженої гри, сподіваюся, що хлопці покажуть свій справжній рівень.

«Оболонь» - рівна команда із характером. Це вони довели, коли билися в останніх двох матчах до кінця. Весняний футбол такий, що всі мусять старатися з останніх сил, на першому плані у цей місяць – психологія і бійцівські якості».

Іще одна подія привертає увагу вболівальників – завтра, 15 березня, у Києві відбудеться довгоочікуване жеребкування чвертьфіналу Кубку України 2011/12 роки. Головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко розповів про те, кого бажає у суперники на цій стадії турніру.

«Ми будемо боротися із будь-якою командою. Залишилося вісім клубів, хто потрапить нам – вирішить жереб. Але яка різниця? Грати з усіма треба по максимуму, щоб не знижувати тонус команди.

У нас немає прямої задачі увійти в Лігу Європи, але хто не мріє, аби до Луцька приїздили команди хорошого європейського рівня.

- Чи маєте серед сімки команд суперників бажаних і не дуже?

- Звісно, краще з «Шахтарем» у фіналі зустрітися. Це велика команда, тому так було б нам вигідніше», - вважає Дем’яненко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед матчем з «Оболонню» лучани тренуються двічі на день
14 березень, 2012, 17:54