Лучанку посадили на 5 років за продаж сина

Лучанку посадили на 5 років за продаж сина
Лучанку, яка продала сина за 20 тисяч доларів, посадили на 5 років.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

24-річна лучанка, маючи двох малолітніх дітей, ніде не працювала і не планувала заробляти гроші законним шляхом. Її сім’я жила за кошти, які у дім приносив співмешканець. Але практично всі гроші йшли на горілку та сигарети.

Отримати велику суму лучанка вирішила, продавши власного сина. Вона знайшла покупця та віддала хлопчика у чужі руки в обмін на 20 тисяч доларів США. Після передачі грошей жінку затримали волинські правоохоронці.

Слідчим управлінням УМВС України у Волинській області було розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майно або без такої.

Вироком Луцького міськрайонного суду жінка отримала покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Однак такий вирок Феміди сторона державного обвинувачення вирішила оскаржити в апеляційному порядку.

Розглянувши матеріали справи, Апеляційний суд Волинської області присудив 24-річній лучанці п’ять років позбавлення волі без конфіскації майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало їй дали!
Відповісти