Міліціонер розповів, як його «катували» євромайданівці. ВІДЕО

Міліціонер розповів, як його «катували» євромайданівці. ВІДЕО
В Міністерства внутрішніх справ заявляють, що на Євромайдані в Києві ловлять, а потім катують міліціонерів. Правоохоронці розіслали всім ЗМІ інтерв'ю чоловіка, який каже, що його, майора міліції, катували в підвалі Київської міської державної адміністрації, - повідомляє ТСН.

В міністерстві повідомили, що міліціонера в цивільному охорона Майдану затримала тоді, коли він ніс службу. Його "на місці почали бити, а вже потім відвели в КМДА, де продовжили знущання".

"Затягли у підвал, відібрали речі, сумку зняли, закрили очі, задавали питання. Потім почали бити и з'ясовувати, співробітник міліції я чи ні. По голосу я впізнав Юрія Левченко – в нього такий говір, він картавить трохи", - розповів міліціонер.

Він вважає, що при "знущаннях" був присутній комендант Українського дому Юрій Левченко. Однак, останній заперечив свою присутність, наголосивши на тому, що в КМДА востаннє був 27 січня і не має жодного стосунку до побиття міліціонера.

Також мітингувальники розказали журналістам, що в приміщенні КМДА немає ніяких таємних кімнат, де катують людей. Тому активісти "дуже обурені" заявою МВС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліціонер розповів, як його «катували» євромайданівці. ВІДЕО
02 лютий, 2014, 10:30