На Майданi озвучили завдання на наcтупний тиждень

На Майданi озвучили завдання на наcтупний тиждень
Народний депутат Петро Порошенко під час інформаційного мітингу на Євромайдані озвучив основні завдання на наступний тиждень.

У вівторок, 4 лютого, відбудеться засідання Верховної Ради, на якому планують забезпечити відновлення конституційного порядку в Україні. Депутати обговорюватимуть можливість повернення до Конституції 2004 року і обмеження повноважень президента на користь парламенту, пише TVi.ua

У вівторок в Україну має прибути верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон.

Другим завданням, яке визначив Порошенко, є збереження соборності України, тобто її цілісності. Депутат закликає не допустити федералізації держави.

Третім завданням опозиціонер назвав створення незалежної міжнародної слідчої комісії, аби розслідувати злочини, здійснювані владою проти свого народу. За словами Порошенка, опозиція вже висунула своїх професійних представників, тож нардеп закликає владу також надати своїх людей, продемонструвавши таким чином зацікавленість у таких розслідуваннях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.