На Волині голова районних регіоналів випадково приєднався до Автомайдану. ФОТО. ВІДЕО

На Волині голова районних регіоналів випадково приєднався до Автомайдану. ФОТО. ВІДЕО
У Камінь-Каширському районі голова місцевого осередку Партії регіонів Андрій Михалик випадково став учасником Автомайдану.

В неділю, 2 лютого, о 14:00 до Каменя-Каширського прибули активісти Луцького Автомайдану, - пишуть Вісті Каменя.

В центрі міста їх уже чекали на своїх машинах місцеві жителі, які вирішили приєднатися до руху. Мета автомайданівців - організувати віче, яке відбуватиметься під домівками депутатів-регіоналів Волинської обласної ради та голів осередків ПР.

Перед присутніми виступив депутат Волинської обласної ради Микола Давидюк (ВО "Свобода").

"Закликаю засуджувати усіх тих людей, які підтримують Партію Регіонів. Партію, яка вбиває людей, яка викрадає людей, мордує й катує людей. Підтримуючи їх, ви знаючи їх - ми самі підтримуємо цей режим. Я закликаю Вас - не будьте байдужі. Стійте, піднімайтеся і пікетуйте їх. Створюємо систему, коли вони відчують відчудження від суспільства. Покажіть, що ми засуджуєм нелюдські методи управління державою", - наголосив активіст.

Опісля автоколона вирушила на вулицю Ватутіна в "гості" до голови районної організації Партії Регіонів Андрія Михалика. Тут не обійшлося без курйозу.

На перехресті вулиць Ковельської і Ватутіна в колону вклинився червоний "Опель", в якому знаходився сам Михалик. За кількасот метрів згадане авто завернуло в подвір'я будинку, де, нібито, квартирує головний регіонал району.

Автомайданівці закликали Андрія Михалика поспілкуватися і запевняли в своїх мирних намірах. Спершу до людей вийшла його дружина, потім молодий чоловік, котрий назвався другом, а вже потім, через деякий час, і сам Андрій Михалик. На заклик вийти з Партії регіонів він не погодився. Мотивував це тим, що кожен має право на власну думку і погляди. Також, за його словами, лідери ПР не віддавали наказів вбивати і бити людей.

Поспілкувавшись з головою районної організації ПР, автоколона продовжила свій рух за маршрутом: вулиці Ковельська-Коніщука-Шкільна-Шевченка-Воля і до виїзду з міста, тобто туди де мешкає голова РДА, депутат облради (фракція Партія регіонів) Іван Вовк.

Варто зауважити: якщо в сторону Ватутіна автоколона була досить чимала, то до Івана Вовка, чомусь, окрім луцьких автомайданівців під'їхало лише кілька місцевих автівок плюс міліція у форменому одязі і в цивільному.

Попри численні прохання вийти до людей та наголошення на мирному характері акції голова РДА так і не відгукнувся.

На згадку про себе активісти залишили на воротах подвір'я Вовка знак "Обережно! Власник - регіонал".






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині голова районних регіоналів випадково приєднався до Автомайдану. ФОТО. ВІДЕО
03 лютий, 2014, 10:48