Чотири роки тюрми – за напад на вчительку

Чотири роки тюрми – за напад на вчительку
Мешканця Волині, який у листопаді торік у селищі Млинів побив вчительку місцевої школи та забрав у неї сумку, засудили на чотири роки позбавлення волі.

Про це повідомили у Млинівському РВ УМВС.

Того вечора на автостанції селища 35-річний Петро, перебуваючи напідпитку, помітив жінку, яка відійшла від освітленої території автостанції. Чоловік вирішив скористатись тим, що поблизу нікого немає, та вдарив її по голові скляною пляшкою з-під пива.

Від удару жінка впала, а зловмисник тим часом вирвав з рук сумку та почав втікати.

Неподалік знаходились два жителі району – 39-річний Володимир та 44-річний Віктор, які, почувши крик, прийшли на допомогу та затримали зловмисника до приїзду працівників міліції.

Потерпілою виявилась 28-річна Тамара, жителька району, яка чекала на рейсовий автобус, щоб їхати додому. В сумочці молодої жінки було майже 200 гривень та шкіряні рукавички.
Правоохоронці, прибувши на місце події, встановили особу злочинця. Ним виявився 35-річний Петро, житель Волинської області, який проживав у Млинові у співмешканки.

Пізніше Петро пояснював, що на такий вчинок його наштовхнула оковита. До того ж він ніде не працює, а відтак і грошей нема.

Крім того, чоловік вже мав досвід у кримінальних справах, оскільки вже був судимий у 2004 році за спробу зґвалтування, за що відбув покарання в місцях позбавлення волі майже сім років.

«За частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій) було порушено кримінальну справу, санкцією якої передбачено до семи років позбавлення волі, – зазначив начальник Млинівського РВ УМВС полковник міліції Валерій Романчук. – Нещодавно суд виніс рішення про позбавлення волі Петра на чотири роки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.