Генерал ВВ закликає не вірити сльозам матерів

Генерал ВВ закликає не вірити сльозам матерів
Командувач Внутрішніх військ МВС генерал-лейтенант Станіслав Шуляк вважає виступи солдатських матерів спецоперацією екстремістів і закликає солдат залишатися вірними присязі.

Про це йдеться в заяві генерала, оприлюдненій прес-службою Внутрішніх військ, ‒ пише Еспресо.TV.

«Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих «Солдатських матерів», які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, що жбурляють в вас бруківкою та запалювальними сумішами», ‒ звернувся Шуляк до своїх «бойових друзів».

При цьому він звинуватив опозицію у спробі підкупу військовослужбовців. «За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції щодо казкових благ кожному, «хто перейде на сторону так званих революціонерів» і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі», ‒ заявив генерал, закликати не вірити опозиції.

«Вірю, що ваша відданість Військовій присязі знайде свою оцінку. Чи варто розмінювати довіру і шану українського народу на міфічні тридцять срібників?» ‒ закликав Шуляк.

Нагадаємо, раніше одна з матерів солдата, який стоїть на Грушевського, заявила, що готова стріляти в «Беркут» за свого сина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тварь...
Відповісти
Генерал-лейтенант Стасік Шуляк молодець, крім солдатських матерів ніхто в державі не може бажати шкоди своїм дітям! Потрібно ізолювати дітей від батькі, щоб припинити прояви екстримізму зі сторони батьків.
Відповісти
Шуляк повинен ініціювати відкриття для батьків військових гетто в районі Чернобиля! По іншому не можна!
Відповісти
Вони прися приймали на вірність українському народові а не владі!!!!!!!!
Відповісти
Це дебіл в генеральській формі. Зміниться влада і він так само буде захищати інший режим.
Відповісти
Сам ти дебіл!Треба і тобі в мордяку жбурнути кілограмову каменюку, а потім коктейль Молотова,тоді побачимо як ти заспіваєш.Вони давали присягу і якщо кожен буде робити як захоче і як йому мамця подзвонила то хай краще в дитячий садок йдуть служити.
Відповісти
До чого тут присяга? Вони з майданівцями зводять особисті рахунки з мовчазної згоди керівництва. Їх дії антизаконні та поведінка свідчить про моральний занепад.
Люди служили в Афганістані, брали полонених, та ніколи жоден з полонених не був підданий радянськими воїнами приниженню та тортурам.
Відповісти
Подивіться на писок цього солдафона.Ти куди наших дітей націлюєш.? ? ?
Відповісти