Як дороги Волині «звільняють» від снігу. ФОТО

Як дороги Волині «звільняють» від снігу. ФОТО
Волинські дорожники з 25 січня борються з наслідками негоди на шляхах області.

Наразі вдалося забезпечити безперебійний рух по усіх дорогах загальнодержавного значення, - повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області.

У майже цілодобовому режимі в регіоні працювала уся снігоочисна техніка - до 154 дорожньої та залученої техніки.

Та не зважаючи на це, утрудненим, а в деяких місцях і заблокованим, через снігові перемети виявився доїзд до 75 населених пунктів на території десяти адміністративних районів.

В сніговому полоні на дорогах у ці дні виявилися до сотні автомобілів, до водіїв і пасажирів яких дорожники вирушали самостійно або спільно з працівниками МНС після надходження сигналів про біду.

Так, з села Черемошна Воля Любомльського району, наприклад, надійшов телефонний дзвінок про те, що в однієї із його мешканок розпочинаються пологи. Впродовж години-півтори працівники Любомльського райавтодору трактором Т-150 та автогрейдером забезпечили проїзд до села.

У деяких місцях Горохівського, Локачинського, Іваничівського, Луцького районів сильний вітер на дорогах місцевого значення зводив нанівець працю дорожників буквально через дві–три години. З метою економії пального, якого й так щодоби використовувалося по 12–13 тонн, в службі прийняли рішення в особливо безнадійних місцях зробити паузу в розчистці до зменшення швидкості вітру.

Станом на 12:00 4 лютого в шести районах області – Горохівському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Турійському та Рожищенському дорогами місцевого значення ще немає доїзду до 20 населених пунктів та до 26 – ускладнений. Протягом двох найближчих діб рух до них буде відкритий.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як дороги Волині «звільняють» від снігу. ФОТО
04 лютий, 2014, 15:13