«Волинь» задоволена «Арсеналом», але готується до гри з «Оболонню»

«Волинь» задоволена  «Арсеналом», але готується до гри з «Оболонню»
Футболісти ФК «Волинь» вважають, що у чвертьфіналі Кубка України їм попався хороший суперник, який знаходиться на одному рівні із «Волинню».

Про це волинські футболісти розповіли 15 березня під час одного із останніх тренувань напередодні виїзду на матч із київським ФК «Оболонь».

Головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко та футболісти поділились враженнями від жеребкування чвертьфінальних пар Кубка України з футболу. Нагадаємо, що ФК «Волинь» в суперники отримала київський «Арсенал».

«Кубок є кубок. Зрозуміло, що «Шахтаря» у жеребі ніхто не хотів. А так всі інші суперники були рівні. Думаю, будуть хороші ігри. Кубок завжди славився непередбачуваністю, тому можна очікувати всього», - коментує Анатолій Дем’яненко.

«Нічого особливого від жеребу не чекав, всі кажуть, що пощастило, бо не на «Шахтар» натрапили. Там всі команди, крім «Шатаря», з якими можна грати», - ділиться враженнями капітан «Волині» Олександр Пищур.

«На цій стадії немає слабких суперників. Всі, окрім «Шахтаря», приблизно одного рівня. Тому, думаю, нормальний, рівний жереб. У кубку прагнемо дійти до фіналу», - розповів про настрої команди півзахисник В’ячеслав Шарпар.

«Чвертьфінал… Це буде цікава гра двох рівних команд. Більш-менш вдалий жереб. Я грав за Арсенал, але відтоді там усе і всі змінилися. Новий тренер, нові гравці. «Арсенал» – команда хороша. Матч проти них у чемпіонаті в цьому сезоні я пропускав, але, на мій погляд, восени вони показували кращий футбол, аніж зараз», - висловлює свою думку про суперника півзахисник Олег Герасимюк.

Щодо гри в наступному 23 турі Прем’єр-Ліги, яка відбудеться 18 березня в Києві з ФК «Оболонь», то Анатолій Дем’яненко зауважив, що команда готується у звичному режимі.

«Відносно завдання команди на «Оболонь», «Шахтар» чи на «Арсенал», то я завжди кажу, що мене влаштовує тільки максимальний результат. Не завжди він буває позитивним, але треба виходити на поле і сповна віддаватися боротьбі», - сказав він.

Після спілкування із журналістами футболісти продовжили готуватись до наступного матчу.






















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прикольні фотки. мабуть цікаво на тренуванні бути
Відповісти
Останні новини
«Волинь» задоволена «Арсеналом», але готується до гри з «Оболонню»
16 березень, 2012, 09:45