Активіста викликали на допит у справі «кривавої» екскурсії

Активіста викликали на допит у справі «кривавої» екскурсії
Одному із активістів луцького Євромайдану Роману Перванчуку вручили повістку на допит в якості свідка у кримінальному провадженні щодо пікетування підприємств членів Партії регіонів.

Про це повідомив сам Перванчук у суботу, 8 лютого.

Допит призначили на 12:00 10 лютого.

Нагадаємо, після акції євромайданівців з пікетування закладів «посібників режиму та членів Партії регіонів» у Луцьку міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Працівники міліції з’ясували, що під час проведення акції протесту у місті Луцьку група осіб біля входу до кількох будівель, де знаходяться магазини, банківські відділення, офіси, а також перед Волинською обласною державною адміністрацією, використовуючи фарбу червоного кольору, пошкодили фасади та вхідні двері, чим порушили їх нормальну діяльність, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погано володієте інформацією.
Не йому одному.
Відповісти
не "активіста", а БОЙОВИКА!
Відповісти
Знову ця банда переслідує молодих лідерів майдану
Відповісти
Хорошого адвоката ы справа розвалиться. Хорошого- це не того, якого буде радити обрати слідчий.

Відповісти
Ха, будуть валити ту Батьківщину Молоду! я за це.
Відповісти
Сам вліз, не треба було йти з тими нациками обливати пороги. То не варто робити молодим політикам із поки, що здорової організації.
Відповісти
Яким нацикам?! Ви хоть бачили хто там був і яке визначення "нацист"?? Чи це ви про націоналістів так? Тоді ви про націоналізм маєте навпрочуд протилежну нав"язану думку.(
Відповісти
...фасади та вхідні двері РОЗЛИВШИ НА ЗЕМЛЮ ПЕРЕД ВХОДОМ ВІДРО З ЧЕРВОНОЮ РІДИНОЮ??? Ця акція МИРНО ПРОХОДИЛА,її учасники НІКОМУ НЕ МІШАЛИ,НЕ ПОРУШУВАЛИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ! Міліція,навпаки,постійно втручалася і заявляла,що "ПОРУШУЮТЬ ГРОМ.ПОРЯДОК" та декілька разів намагалася,будь-кого ЗАХОПИТИ та ЗАТРИМАТИ.Я був випадковим учасником цього дійства і бачив цю "БОРОТЬБУ" "правоохоронців",котрі,як ТІ КОРШУНИ, ВИШУКУВАЛИ КОГО СХОПИТИ в свої пазюрі!ЦЕ НЕ ЛИЧИТЬ РОБИТИ ОФІЦЕРАМ (ЯКЩО у вас Є ЧЕСТЬ)!!!
Відповісти
буде відповідати за злочини МВС? http://v-n-zb.livejournal.com/6667132.html
Відповісти
***....використовуючи фарбу червоного кольору, пошкодили фасади та вхідні двері, чим порушили їх нормальну діяльність...***
==============================================
Але тупаки,як це фарбою можна порушити*нормальну діяльність* сходів,чи стіни? :))) Міліціянти,ті речі не виконують діяльності,вони виконують функції:) Вже пора розбиратися в елементарних речах.Голова не тільки для носіння фуражки-нею часом і петрати треба:) але то не про вас:)))
Відповісти
Та шедевр! Кілька разів перечитував: "використовуючи фарбу червоного кольору, пошкодили фасади та вхідні двері, чим порушили їх нормальну діяльність"
Відповісти
впринципі посудіть самі... от є розумна людина, і шоб шось комусь доказати - взяла фарбу і вилила під двері... мавпа кинула шкурку від банану - і дивиться як через неї хтось впаде.. ніхто не впав, а прибирати доведеться іншим... в даному випдку активісти нічого не доказали, нафоткались, а прибирати доведеться не регіоналам, а звичайним прибиральникам... браво, вчинок достойний оплесків... хочете щось докзати - робіть радикальні дії а не цирк Шапіто... ніби доросла молодь а граєтесь в флешмоби...
Відповісти
Останні новини
Активіста викликали на допит у справі «кривавої» екскурсії
08 лютий, 2014, 20:22