На Волині міліціонера затримали з хабаром 10 тисяч гривень

На Волині міліціонера затримали з хабаром 10 тисяч гривень
Щодо старшого дільничного інспектора одного із райвідділів УМВС України у Волинській області М. за фактом одержання хабара порушили кримінальну справу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як розповів заступник прокурора області Валерій Невірець, дослідча перевірка встановила, що під час виконання своїх службових обов’язків цей дільничний отримав інформацію про можливе вчинення протиправних дій колишнім інспектором районного підрозділу міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області.

Правоохоронець вирішив, що, не прийнявши і не надавши належного спрямування заявам громадян про порушення, допущені інспектором, може вимагати від нього «винагороду» в розмірі 10 000 гривень.

У період з лютого по 15 березня 2012 року дільничний під час телефонних розмов та особистих зустрічей неодноразово вимагав, а тоді й одержав двома частинами бажані гроші – спочатку 2 тисячі, а тоді 8 тисяч гривень.

Під час одержання другої частини хабара він і був затриманий «на гарячому».

Факти вимагання та одержання хабара задокументовані спільними зусиллями ВВБ УМВС України у Волинській області, ВБКОЗ УСБУ у Волинській області та прокуратурою Волині. Слідство у справі провадить слідчий відділ прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині міліціонера затримали з хабаром 10 тисяч гривень
16 березень, 2012, 13:46