На Донеччині ультрас провели марш пам’яті УПА. ФОТО

На Донеччині ультрас провели марш пам’яті УПА. ФОТО
На Донеччині футбольні фанати влаштували марш пам'яті УПА по центру Краматорська.

Участь у марші взяли близько 15 ультрас у масках, які несли жовто-блакитні прапори України та червоно-чорні стяги Організації українських націоналістів, - пише Вголос.

Учасники маршу пройшли по вул. Двірцевій від магазину АТБ до пам'ятника Тарасу Шевченку біля будівлі міськвиконкому. У цей час біля пам’ятника відбувався краматорський Євромайдан.

Футбольні фанати співали гімн України, скандували: «Україно, вставай!», «Зека – геть!», «Україна – країна героїв!», «Бандера прийде – порядок наведе» та інші.

Підходячи до краматорського Євромайдану ультрас запалили фаєри і зі словами «Слава Україні!» приєдналися до мітингу громадян на підтримку підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС.

Мешканці Краматорська ходу фанатів-націоналістів збільшого сприймали агресивно. Інколи краматорчани вигукували ультрасам «Ганьба!». Але частіше кричали різну нецензурщину. Старші люди намагалися «напоумляти» хлопців з червоно-чорними прапорами.

За словами ультрас, цією акцією вони хотіли показати, що стали на захист краматорчан, що підтримують Євромайдан. Вони будуть захищати їх від провокацій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Донецьку 10 ультрасiв?))

Відповісти