«Волиньгаз» повідомив, скільки має вільних потужностей

«Волиньгаз» повідомив, скільки має вільних потужностей
У ПАТ «Волиньгаз» повідомили про потужність точок піключення до газових мереж:резервна потужність в області складає 177,6 тисячі м.куб/год.

Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз»

Для підприємців, які збираються зводити будь-який об’єкт, ключовим питанням на початку роботи є можливість підключення до інженерних комунікацій, зокрема і газифікація. Тому для ринку будівництва необхідні дані про наявність вільних потужностей газових мереж.

«Підприємці, особливо забудовники, раніше стикалися з проблемою відсутності інформації щодо можливості газифікувати новий об’єкт. Вони не знали чи є на тій чи іншій ділянці можливість підключення до газових мереж. Тепер кожен потенційний інвестор, який бажає відкрити нове виробництво, може оцінити бізнесові та виробничі ризики, ознайомившись з даними щодо вільних потужностей на нашому сайті», - пояснює Сергій Галянт, перший заступник голови правління - головний інженер ПАТ «Волиньгаз»

У відкритому доступі тепер дані про технічну, резервну та вільну пропускну спроможність з адресами усіх газорегуляторних пуктів (понижують тиск газу до побутового рівня), що є у Волинській області.

Водночас, зазначена інформація не є вихідними даними для проектування об’єктів газопостачання. Замовнику потрібно звернутися у ПАТ «Волиньгаз» для роз’яснення і уточнення даних з веб-сайту, адже потужність постійно змінюється.

ПАТ «Волиньгаз» таким чином впроваджує стандарти об’єктивного, прозорого і недискримінаційного приєднання до Єдиної газотранспортної системи України.

«Це означає, що ми зобов’язуємося заздалегідь оприлюднювати і оновлювати інформацію, аби доступно обґрунтувати відсутність чи недостатність вільних потужностей. Ми гарантуємо, що під час розгляду заяви про приєднання до газотранспортної системи, до замовника не будуть застосовані додаткові обмеження чи заборони», - резюмував Сергій Галянт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньгаз» повідомив, скільки має вільних потужностей
10 лютий, 2014, 17:06