«Волинь» зіграла внічию з словаками. ФОТО

«Волинь» зіграла внічию з словаками. ФОТО
Луцька «Волинь» зіграла першу товариську гру другого тренувального збору в Туреччині.

Суперником «хрестоносців» стала словацька «Сениця» - срібний призер тогорічного чемпіонату Словаччини, команда, яка нині іде на четвертій позиції Цоргонь-ліги, - повідомили у клубній прес-службі.

Відзначимо, що суперник лучан напередодні поповнився захисником «Чорноморця» Слінкіним, якого віддали в оренду словакам на 4 місяці. Свій попередній спаринг «Сениця» у Туреччині програла 0:2 російському «Краснодару».

Контрольна гра лучан із «синицями» відбувалася за хороших погодних умов на полі комплексу «Глорія Верде». У Белеку в ці дні хоч і хмарно, але тепло і наразі без опадів.

Команди активно і з хорошими швидкостями розпочали і відіграли увесь матч. Поєдинок був жорстким, а суперники билися на кожному клаптику поля.

«Волинь» традиційно для спарингів відіграла двома складами у різних таймах. Великою кількістю гольових моментів спаринг не відрізнявся, тому результат вирішили два постріли суперників. Відкрили рахунок словаки. На 58 хвилині. Кубо Косорін, який щойно вийшов на заміну в «Сениці», відгукнувся на простріл після вкидання ауту – 1:0. Зрівняв рахунок Ерік Бікфалві, який забив на 84 хвилині фірмовим ударом із 25 метрів - 1:1.

Склад «Волині»

1 тайм: Кичак – Сімінін, Масло, Приндета, Нємчанінов – Шабанов, Рогач, Парцванія – Лопес, Мемешев – Селін.

2 тайм: Неділько – Годований, Шершун, Карковський, Гошкодеря – Скоба, Кінаш – Задерецький (Бікфалві, 70), Бабатунде (Чорномаз, 60), Хомченко (Матей, 60) – Козьбан.

Наступний спаринг лучани зіграють у середу, 12 лютого. Суперником «хрестоносців» стане «Олімпік» із Сараєво (Боснія і Герцеговина).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на передостанній знімці Піщур?
на якогось тітушка подібний...
Відповісти
Останні новини
У Луцьк приїде «Тартак»
11 лютий, 2014, 07:00
«Волинь» зіграла внічию з словаками. ФОТО
11 лютий, 2014, 06:22