Волинський депутат вийшов з Партії регіонів, - журналіст

Волинський депутат вийшов з Партії регіонів, - журналіст
Депутат Волинської обласної ради Іван Смітюх вийшов з Партії регіонів. Заяву він написав і подав, зі слів наближених до нього людей, ще у понеділок, 3 лютого.

Про це повідомив ковельський журналіст Ярослав Гаврилюк на своїй Фейсбук-сторінці, - пише Слово Волині.

«Що підштовхнуло колишнього голову Ковельської РДА до такого несподіваного кроку можна тільки здогадуватися», - йдеться у повідомленні.

«Відомо, що 1 лютого на Волині стартувала кампанія громадського тиску на членів волинського осередку Партії регіонів та їхніх союзників. Як пише ВолиньPost, у населених пунктах краю розклеюють листівки, на яких зображені депутати обласної ради, які входять в фракцію ПР. На листівках напис: «Член партії, яка вбиває людей. Лишається з диктатором». До того ж, 31 січня обійстя Івана Смітюха у Ковелі приїздили пікетувати волинські автомайданівці», - написав журналіст.

«Кажуть, що про призупинення членства у Партії регіонів Іван Смітюх заявив іще торік – 6 грудня», - зазначає Ярослав Гаврилюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПР, Смітюх
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смітюх завжди був розумною людиною і успішним бізнесменом. Тільки так трапилось, що він не захотів гратись в одній пісочниці дитячого садка для дослих перед виборами у 2012 році, за що й поплатився. Головний "пропогандист" тодішніх виборів Борис Клімчук зразу прибив свого опонента до ганебного стовпа. Смітюх ще займе свою нішу в політиці, а відносно пропогандиста напрошується діагноз під назвою "патологія судження" (набір навязливих ідей). Цей стан світова психіатрія детально описала ще у 19-му столітті. На щастя, "хворий" на якийсь час (чи назовсім) залишив те середовище, яке провокує розвиток патології.
Відповісти
"...- зазначає Ярослав Гавриляк." - очевидно, ГаврИлюк?
Відповісти
Ваня, вітаю з тим, що ти вийшов з партії цирульників, охоронців, спортсменів, лакеїв і злодіїв. Бажаю більше ніколи не помилятись! Міцно тебе обнімаю і цілую!
Відповісти
З ГаврилЮка зробили ГаврилЯка! Будьмо уважні, колеги!!!
Відповісти
У них весь рід такий чи лише ці є такими пристосуванцями
Відповісти
Не був-би ніколи Іван успішним бізнесменом, якби не брати... Отут треба віддати належне "багатовекторності" політорієнтації сімї, одна з політичних сил завжди при владі! Воістину безпрограшний варіант...і тоді провладний захищає захищає опозиціонера, а якщо врахувати, що Смітюх планує балотуватися в мери Ковеля, то все стає цілком зрозумілим...Адже який може бути на Волині, та ще й в Ковелі мер-регіонал?
Відповісти
Да ладно Вам. Всі прекрасно знають, що члени партії нічого не рішають, Рішають Вітя і його перші зами, всі остальні члени партії регіонів пішки. Зараз Партія Регіонів робить Страшні помилки, і Повірте якби Іван міг би зупинити кровопролиття він би в партії за це голосував перший, а оскільки Він там рішити нічого неможе, навіщо перебувати там коли думка партії почала розбігатися з його думкою, от взяв і вийшов, Повірте тут ніякої хитрості немає, бо Хитрувати потрібно було на Виборах 2012 року, а він тоді якщо незабули, хоч ішов як самовисуванець, просрав бо був у Партії Регіонів, а був би Хоч у Кличка виграв Би у Івахіва і Гузя На раз два. Доречі щось взагалі не чути Івахіва, як вибори пройшли так і заглохли його Патріоти Волині і самого його щось не чути, тільки в Клімчуковій Газетці іноді Друкує про Те який Він хороший :)_.
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат вийшов з Партії регіонів, - журналіст
13 лютий, 2014, 11:01