У Львові провели «криваву» екскурсію на підтримку Майї Москвич. ФОТО

У Львові провели «криваву» екскурсію на підтримку Майї Москвич. ФОТО
У Львові близько 20 активістів пікетували «Брокбізнесбанк», «Надра банк», «ПУМБ», «Імексбанк», «ТАСкомбанк» та «Форум банк» у Львові, які контролюють члени Партії регіонів.

В такий спосіб львів'яни вирішили підтримати активістку з Луцька Майю Москвич, яку звинувачують у хуліганстві у зв'язку з акцією «Бізнес на крові», - пише Zaxid.net.

«Це ті ж банки, які бойкотували у Луцьку і після чого почали судити дівчину з Луцька Майю Москвич. З одного боку це і на її підтримку, а з іншого – це інформування, що ці банки належать банді і не треба їх підтримувати», – розповів один з активістів Микола Глібович.

Спочатку активісти прийшли під «Брокбізнесбанк», що на вул. Саксаганського, тоді до «Надра банку» на пр. Шевченка, 28. Пізніше пішли на вул. Чайковського, де розміщені банки: «ПУМБ», «Імексбанк», «Форум банк», «ТАСкомбанк».

На порозі біля кожного банку активісти розливали томатний сік, який символізував кров, і клеїли наліпки: «Не чіпайте Маїю Москвич!» «Криваві гроші Партії регіонів», «Жалюгідна брехня Партії регіонів».

Вони тримали плакати із фотографією Майї Москвич і написом: «Майю Москвич немає за що судити», а також плакат: «Терор ПР». Активісти вигукували: «Ганьба!», «Ганьба бізнесу на крові!», «Майї волю!», «Не чіпайте Майю Москович!».

До активістів вийшов представник «Імексбанку» Віталій Серватяк. Він сказав, що через такі акції люди можуть втратити роботу в непростий час. За його словами, активістам треба приходити з конкретними пропозиціями щодо того, як працевлаштувати людей. Водночас активісти наголосити, що мета їхньої акції – поінформувати людей, кому належать банки, а не блокувати роботу банку.

Біля «Форум банку» до активістів вийшов охоронець і сказав, що розуміє, чому прийшли люди, але попросив не нищити майно.
Також під час акції усім перехожим роздавали наліпки, що інформують про те, які торгові марки контролюють члени Партії регіонів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Львові провели «криваву» екскурсію на підтримку Майї Москвич. ФОТО
13 лютий, 2014, 13:33