Художниця з Луцька показала кримські ночі. ФОТО

Художниця з Луцька показала кримські ночі. ФОТО
У Луцьку відбулася виставка художниці Людмили Бойчук. Мисткиня представила глядачам кілька своїх полотен, об’єднаних темою морської ночі.

За допомогою багатства фарби вона передала неймовірну атмосферу Чорного моря у місячному сяйві, - пишуть Відомості.UA.

«Ця виставка стала моєю першою персональною. Я підібрала картини в експозицію «Ніч у кольорі». Муза писати їх народилась у кримських горах, де я місяць жила просто неба, спостерігаючи за магічним місячним сяйвом», - розповідає Людмила.

«Акули. Танець кохання», «Боротьба», «Дерево бажань», «Біла ніч», «Меганом у повному місяці», «Моя подорож крізь вічність» - такі назви мають картини Людмили, присвячені кримським ночам. Із особливою цікавістю розглядаю одну з них, що переливається всіма відтінками синього.

«Я була на мисі Меганом, що на Чорному морі, з берега виднівся камінь, відомий як «плавник акули». У місячній доріжці він виглядав, ніби справжній плавник цієї хижої рибини, який погойдується у хвилях. Це заворожувало погляд і пробуджувало творчу уяву. Так і народилася картина «Акули. Танець кохання», - пояснює Людмила Бойчук.

Мисткиня розповіла, що більшість своїх робіт написала під впливом різноманітних подорожей, оскільки свого часу дуже багато мандрувала. Й щоразу, повернувшись додому, брала до рук пензля та виливала враження на полотні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: культура
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Художниця з Луцька показала кримські ночі. ФОТО
15 лютий, 2014, 09:10