Губернатор Волині попередив чиновників щодо необдуманої інформації

Губернатор Волині попередив чиновників щодо необдуманої інформації
З бюджету Волині в 2013-ому виділили Луцьку 660 тисяч гривень на придбання житла дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування.

Про це розповів голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко під час оперативної наради у понеділок, 17 лютого.

За словами Башкаленка, у заявці Луцької міськради на забезпечення житлом дітей-сиріт від 31 січня 2013 року була вказана «потреба» обсягом 200 тисяч гривень.

«Однак, за цей час на ці потреби обласний бюджет виділив 660 тисяч гривень. А заявка була на 200. І повністю ми закрили ці видатки», – розповів він і зауважив, що з деяких джерел продовжує лунати неперевірена інформація, що область «не виконує свої зобов'язання».

Так, йшлося про те, що на придбання одно- і двокімнатних квартир для дітей-сиріт у Луцьку виділили 340 тисяч гривень із міського бюджету і ще 400 тисяч із обласного.

«Хочу попередити таких чиновників, які просто так, не обдумавши і не бачивши ті цифри, говорять і дають в інтерв’ю», – підсумував Олександр Башкаленко.

Окрім того, губернатор Волині зазначив, що видатки на програму формуються із заявок з міст і районів області і висловив сподівання, що у 2015 році на цю та інші соціальні програми будуть «закладати набагато більше» грошей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Губернатор Волині попередив чиновників щодо необдуманої інформації
17 лютий, 2014, 12:04