Екс-тренер «Волині» розповів, що займався в клубі «всім підряд»

Екс-тренер «Волині» розповів, що займався в клубі «всім підряд»
Колишній тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко розповів, з якими труднощами йому довелося зіткнутися під час перебування наставником цієї команди.

«З точки зору результату наша команда могла за себе постояти. Я прийняв колектив, який боровся за виживання, але в турнірній таблиці ми добилися прогресу і вийшли в півфінал Кубка. Вийшло, звичайно, далеко не все, що задумав», – цитує Демяненка Чемпионат.com із посиланням на газету «Команда».

«Зате тепер у мене є досвід роботи в умовах, наближених до екстремальних. Важко працювати з командою, у якої немає в наявності нормальної інфраструктури: ні хорошою бази, ні полів, ні манежу. Взимку футболісти були заручниками погодніх умов. А мені як тренеру доводилося займатися всім підряд. Миритися з цим було нелегко», – повідомив тренер.

«Зараз, займаючись пошуком нового місця роботи, особливу увагу звертаю на матеріально-технічну базу команди», - підсумував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Манеж, гравців, умови... То так любий дурень може працювати. За що тобі гроші платити тоді... От вже люблять нічого не робити...
Відповісти
Останні новини
Екс-тренер «Волині» розповів, що займався в клубі «всім підряд»
17 лютий, 2014, 13:12