Бруківка, автомати та пробиті колеса: у Луцьку вночі пікетували міськвідділ міліції. ФОТО. ВІДЕО

Бруківка, автомати та пробиті колеса: у Луцьку вночі пікетували міськвідділ міліції. ФОТО. ВІДЕО
Близько 150 мітингувальників прийшли пікетувати Луцький міський відділ управління Міністерства внутрішніх справ України.

Акція відбулася близько опівночі з 18 на 19 лютого.

Активісти різноманітних організацій правого спрямування прийшли з дерев’яними та залізними палицями, дехто навіть приніс бруківку.

Натомість міліціонери, які охороняли приміщення міськвідділу були озброєні залізними щитами, бронежилетами, гумовими палицями. Кілька працівників мали автомати напоготові.

До мітингувальників вийшов заступник начальника міліції на Волині Володимир Поліщук. Він намагався закликати мітингувальників розійтися, бо міліціонери, які стоять навпроти них, «це теж чиїсь діти».

Натомість активісти нагадали Поліщуку про загиблих у сутичках у центрі Києва.


Пізніше мітингувальники принесли посадовцю заяву, у які Поліщук від імені волинської міліції засуджує насильство в Києві та закликає волинських силовиків, які там знаходяться, повертатися на Волинь. Поліщук погодився підписати заяву.
Заява, яку підписав Поліщук
Заява, яку підписав Поліщук


Ще один інцидент відбувся поряд із міськвідділом, де був припаркований автобус із міліціонерами у повному обмундируванні. Мітингувальники оточили транспорт та попробивали колеса.

Пізніше правоохоронці були змушені вийти з автобуса. Активісти провели їх через «кордон ганьби», коли ті направлялися у приміщення міськвідділу.

Після цього акція припинилася, а мітингувальники пішли штурмувати офіс осередку Партії регіонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Не здавайтесь! Перемога за нами!!!
Відповісти
Та вони 100 заяв підпишуть і тут же від них відмовляться. Хуцпа - нагла брехня , в них вже немає ні совісті , ні честі, ні чоловічого достоинства. За 13 серебряників від тирана - вбивці, мати рідну продадуть. Подумайте про свое майбутнє , майбутнє своїх дітей, чи не вилються їм наші сльози, прокльони людські. Якщо батьки моральні уроди, то діти будуть фізичні! Бог все бачить і почує кожного!
Відповісти
Потрібно було не варягів ставити керівниками в область (маю на увазі УВД), а волинян. і не Швидкого, який тут осів, а Поліщука. саме він керуючи ВМІЛО громадською безпрекою не допустив кровопролиття та значних сутичок. водночас ми усі бачили його - біля ВВшників, біля ОДА, в УВД - і скрізь відбулось без екстримізму непотрібного.

так тримати Володимире Григоровичу!!
Відповісти
радісно за луцьк!
Відповісти
Люди, схаменіться, не порушуйте закон !!! Волинська міліція діє у правовому полі, намагається забезпечити громадський порядок, охорону власності всіх громадян, безпеку їх життя та здоров'я. Не піддавайтеся на провокації "бойовиків", котрі протизаконно штурмують та захоплюють державні установи, а завтра будуть нищити Ваше майно.
Відповісти
МИ КРИЧИМО, ЩО МИ ВІЛЬНА КРАЇНА,ЩО КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВЛАСНУ ДУМКУ,А САМІ ПІД ПРИЦІЛАМИ БИТОК І АРМАТУРИ ЗАСТАВЛЯЄМО ПОСАДОВЦІВ ПІДПИСУВАТИ РІЗНІ ПАПІРЦІ НЕ ВРАХОВУЮЧИ ЙОГО ДУМКУ. І ЦИМ ЖЕ ПОРУШУЮЧИ ЗАКОН ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ! ЗНАЄТЕ ПІД ПРИЦІЛАМИ ТАКОЇ МАСИ "ТЕРОРИСТІВ" НАПЕВНЕ КОЖЕН ДРУГИЙ ПІДПИСАВ, БО ВІН ПАМ'ЯТАЄ,ЩО ЙОГО ЧЕКАЮТЬ ВДОМА РІДНІ,СІМ'Я.А ЧОМУ "ТЕРОРИСТИ" САМЕ "ТЕРОРИСТИ" ТОМУ ЩО МИРНИМИ АКТИВІСТАМИ НЕ МОЖНА НАЗВАТИ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВІЛЬНО РОЗГУЛЮЮТЬ МІСТОМ З БИТКАМИ,МОЛОТКАМИ, ТОПОРИЩАМИ, АРМАТУРОЮ В РУКАХ,ЗНУЩАЮТЬСЯ ПРЕВСЕЛЮДНО З ЖИВОЇ ЛЮДИНИ, ВІД ЦЬГО ЩЕЙ ПОЛУЧАЮЧИ ЗАДОВОЛЕННЯ, НЕ ЗВЕРТАЮЧИ НАВІТЬ УВАГИ НА ТИХ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ(10-12років) ЯКІ НА ЦЕ ВСЕ ДИВЛЯТЬСЯ,І ЩО ВИ ЇХ ЦИМ НАВЧИЛИ???...А ВОНИ Ж ДОРЕЧІ НАШЕ МАЙБУТНЄ...ТІЛЬКИ ПИТАННЯ ЯКИМ ВОНО БУДЕ З ТАКОЮ НЕНАВИСТЮ І АГРЕСІЄЮ?...
Відповісти
Останні новини
Бруківка, автомати та пробиті колеса: у Луцьку вночі пікетували міськвідділ міліції. ФОТО. ВІДЕО
19 лютий, 2014, 04:16