Штурм волинської міліції. ФОТО

Штурм волинської міліції. ФОТО
У Луцьку мітингувальники взяли штурмом управління УМВС у Волинській області.

Захоплення почалося приблизно в 11:55 19 лютого.

Очевидці кажуть, міліцію почала першою кидати світло-шумові гранати. Станом на 12:00 в приміщення вже летіли перші плитки з тротуару. Мітингувальники розбирали тротуари прямо біля самісінького управління.

Кілька людей кинули коктейлі Молотова. Від цього зайнялося кілька кімнат управління. Одна з них настільки сильно почала горіти, що довелося викликати пожежників.

Одному демонстранту поранили ногу - йому надавали допомогу прямо на місці подій у швидкій.

Більшість вікон були розбиті, фасад дуже понівечений. Протестанти почали вимагати відставки Олександра Терещука.

Потім люди утворили живий коридор, по якому пройшлися обеззброєні міліціонери. Про це домовилися керівники "Правого сектору" з керівниками міліції під час штурму.

Стався невеличкий інцидент з міліціянтами у внутрішньому дворі управління. Туди вдалося потрапити кільком активістам та журналістам разом із Терещуком. На вимогу віддати щити, правоохоронці нічого не зробили. Натомість почалася невелика штурханина. Активіст палицею бив міліціянта. Проте зрештою, вони послухали Терещука і покинули внутрішній двір.

Активісти, які зайшли в приміщення, знайшли там чинного губернатора області Олександра Башкаленка і вивели його надвір. Там почалася штурханина і розмова його з мітигувальниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди ви ж не бидло....можна було по ЛЮДСЬКІ домовитися...УМВС недавно ремонт зробили..а вам би тільки трощити.....губернатора шкода він лише МІСЯЦЬ ПРИ ВЛАДІ!!! схаменіть...міліція і так з народом!!!
Відповісти
лише місяць при владі, бідненьнький, ще не нажерся вдосталь думаєте?
Відповісти
Молодці,ці мусара,ще не такого заслужують,шо вони з людьми в цьому управлінні робили,і в горотделі,їх на кол треба садити,разом з губернаторами і з президентом!
Відповісти
Тебе на кол посадити треба!
Відповісти