Луцький мер засудив знущання над Башкаленком

Луцький мер засудив знущання над Башкаленком
Луцький міський голова Микола Романюк засуджує знущання над губернатором Волинської області Олександром Башкаленком 19 лютого на Театральному майдані в Луцьку.

Про це він заявив 20 лютого під час прес-конференції.

За словами мера, він спілкувався з очільником Волинської ОДА 19 лютого ввечері.

«Дзвонив, питав про його стан здоров’я», - пояснив Романюк.

Він засудив події, які відбувалися з Башкаленком на сцені Театрального майдану після погрому обласного відділку міліції.

«Це не по-людськи. Якщо ми хочемо будувати демократичне суспільство, то треба будувати демократично», - заявив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в столиці влада демократію застосовує ???
Чи чекаєте щоб з вашими рідними (не дай бог) та влада таке вчинила... от тоді і приймети такі дії ?
Відповісти
під час революційних продій думку про демократію варто відкласти у задню кишеню (наголос не на кишеню, а на задню)...
Відповісти
Ворон ворону око не виклюе:-)
Відповісти
та так, все правильно, разом з тим: демократичний губернатор, коли його просять про відставку, складає свої повноваження, а не ховається десь там за спинами міліції, яка (чи не за його наказом) кидає в мирних людей гранати
Відповісти
А та срана партія членом якої він є, як відноситься до простих українців? На палю ригионала! Хай піз...є в Харків і там тітушками керує!!!
Відповісти
Йому вуха не відрізали,рота не зашивали,на морозі голяка не тримали,на салюти дупою не садили-це малий перелік тих знущань які чинять нелюди над мітингувальниками.Нехай дякує людям що не роздерли на Майдані.Вдруге день народження може святкувати.
Відповісти
Таке враження, що Романюк соломку собі стеле. М-да, до львівського Садового йому далеко. А відносно Башкаленка - так хочеться російську приказку згадати "Как аукнется, так и откликнется", сам таке спровокував.
Відповісти
От чим він спровокував?от конкретно скажіть,що такого він зробив?конкретно ця людина
уявіть,що з вашими рідними так само.в будь-якій ситуації треба залишатись людьми.
Відповісти
Чим спровокував? тим що він ригал....Ще скажи, що зек білий,пухнастий...всі хто залишається з ригалами - всі несуть відповідальність за вбивства
Відповісти
Ця підлота своєю поведінкою, членством у ганебній ПР та стійкою прихильністю до її ідей та кривавих злочинів вже заслуговує на те, що з ним вчинили. Оте, що ти тут написала розкажи матері, яка сьогодні дізналась про смерть свого сина... Уяви, що з твоїми рідними так само. А якась ригоналівська сволота буде виправдовувати цей злочин, глумитись над твоїм горем, а потім буде ховатися у ментовці від твого праведного гніву за ображену гідність та зневажені почуття.А на вимогу вибачитися та покаятися за злочин, до якого зухвало декларується причетність, отримаєш тупу впертість. Будеш після цього залишатися людиною і виявляти гуманізм?!
Відповісти
Романюк ти з ким ?
Відповісти
За ті 70, а можливо і значно більше смертей у Києві він дуже легко покараний. І після цього він знову зі слиною заявляє по відео про підтримку влади. Даремно його відпустили. А Романюк - це ж продовжувач ленінського шляху - головний комсомолець. Як тільки люди повірили йому кілька років тому?
Відповісти