Волинські беркутівці відмовилися воювати у Києві

Волинські беркутівці відмовилися воювати у Києві, – каже один з лідерів волинського Євромайдану, екс-губернатор Волині Володимир Бондар.

Про це він розповів під час прес-конференції представників волинського осередку ВО «Майдан» 20 лютого.

За його словами, про «Беркут» він має неперевірену інформацію з оперативних джерел.

«Наш «Беркут» був задіяний в одних із ситуацій, які відбувалися у Києві. Є поранені. Є один важко поранений станом на вчора.

За моєю інформацією, наш «Беркут» відмовився виконувати вказівки. Вони попали, як кажуть, не в те місце. Отримали дуже серйозні поранення.

І нібито наш «Беркут» повертається додому в повному складі», – розповів Володимир Бондар.

Нагадаємо, раніше начальник волинської міліції Олександр Терещук заявляв, що волинський «Беркут» відправляють додому, а серед них – семеро поранених.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте тепер з них зробимо героїв- вони ж відмовились. А може когось забили до того- ну так це ж не страшно- головне що перейшли на бік народу. І Бондару давно медаль "За відвагу" треба дати, бо так хімічити як він і нікого не боятись треба мати відвагу
Відповісти
А чого ж ті суки не перейшли на бік мітингувальників.Аж коли їх потовкли,тоді такі добрі зробилися.Падлюки.Судити їх,відмовити в пенсії до кінця життя і будь-яких пільг і видати вовчий паспорт
Відповісти
Зустріти так само як і в Тернополі
Відповісти
Запізніле каяття? Да як вони могли туди взагалі їхати,знаючи,що їхні земляки стоять по ту сторону барикад?Покидьки
Відповісти
Слава Богу, що повертаються!!! Вони не приймали участі в зачистці майдана...І навіщо людей звинувачувати безпідставно....Кожен виконував свій обовязок і службу...І добре що вони відмовились і повертаються...Вони так само як і всі чиїсь діти, батьки , сини....Маємо те що маємо...Треба тепер думати як навести мир і порядок...Люди ми всі брати і сестри....
Відповісти
Скажіть ці слова матерям і рідним, чиї діти по 20-25 років повертаються з Києва в домовинах. Ви або хворий або нерозумний.
Відповісти
Навести мир і порядок? У тих хто загинули були сім'ї, їх чекали вдома, в одного із них доця маленька чекала 3 рочки їй, поясніть дитині куди дівся татко і ніхто не замінить дружині коханого від якого у неї дитина, це шрам на душі на все життя.Померти у боротьбі за свободу від рук своїх. Це не народ на народ, це не війна - це братовбивство. Так, ми брати і сестри, а ще Заповідь вчить любити ворогів ваших.... просто нема сил таке прощати...... не може бути їм прощення. Так от сусіда жінка беркутівця хвалилася, що чоловік ЗАРАЗ багато заробляє, як добре що ЗАРАЗ у Києві, їм зарплату підняли в рази ЗАРАЗ, суму не озвучуватиму, скажу що нам щоб ці гроші заробить, потрібно пару місяців пахать. Боляче таке слухать. Постійне зараз... вона не дивиться у майбутнє, що її сім'ю спіткає далі. Я не маю на увазі самосуд, життя саме накаже, на цих грошах кров, смерті та можливо прокльони матерів Героїв України. Адже як сказано що земля очищається від пролитої крові, не інакше як кровію того хто її пролив.(Біблія).І не треба говорить, що наші участь не приймали.Фотографії з ММС які відправлялись друзям сумніваюсь що є фотошопом, їм там було не до того, а на рахунок обов'язку,то він далеко далекий від того що вони там чинили.Для мене сусід до Києва був слугою порядку, а тепер він став мусором і думку тепер навряд чи я поміняю.
Відповісти
нема їм виправдання і ніколи не буде. Бог бачить все- не буде їм добра. Якщо вони такі чесні то де отримали поранення і чого тільки сьогодні надумали додому повертатись? Чого не перейшли на сторону майдану, не стали на захист людей, а втікають як коти з місця де нагидили?
Відповісти
.......
"И короткого слова «БЕРКУТ»
Ты до гроба будешь стыдиться!"
Відповісти
Люди є іформація що наші беркутівці вже дома!!!!!!Вони все-таки покинули Майдан і приїхали додому до м.Луцька.Кажуть,що в Києв більше ні ногою!!!!А якщо і поїдуть то в якості активістів!!!!!Як би всі беркутята і військові зробили так само,то ми б точно перемогли!!!!!Так що будемо мати надію на перемогу!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські беркутівці відмовилися воювати у Києві
20 лютий, 2014, 17:35