Видання звільнило редактора за новину про захоплення Верховної Ради

Видання звільнило редактора за новину про захоплення Верховної Ради
Редакція російської газети «Комсомольская правда» вибачилася за публікацію новини про захоплення Верховної Ради в Києві активістами та звільнила випускового редактора сайту Ірину Нікітенко.

Про це йдеться в повідомленні на сайті видання, - пише Телекритика.

«У четвер, 20 лютого, з'явилися чутки про те, що українські радикали нібито взяли штурмом Верховну Раду в Києві. Ця інформація не підтвердилася, однак, ми, на жаль, не встигнувши перевірити, опублікували її на нашому сайті як підводку до репортажу з Києва наших кореспондентів Дмитра Стешина та Олександра Коца, які, звичайно, ніякого відношення до цього не мали», - йдеться в повідомленні.

Редакція запевняє, що новина провисіла на сайті недовго. Після перевірки її одразу ж змінили.

«Хочу принести вибачення всім нашим читачам. Помилка була допущена мною, - цитує видання випускового редактора сайту Ірину Нікітенко. - Ситуація в той в момент у Києві розвивалася дуже стрімко. «Активісти прорвалися до Верховної Ради», «Верховну Раду евакуювали» - читали ми на стрічках інформаційних агентств і, коли в купі інформації я побачила «Верховна Рада, захоплення» я, не перевіривши це повідомлення, опублікувала його».

Редакція сайту «КП» також попросила вибачення в читачів за помилку. «Ми прагнемо об'єктивно і чесно розповідати про те, що відбувається у світі, і вважаємо, що стався випадок, неприпустимий для нашого видання. Ірина Нікітенко звільнена із займаної посади», - заявила редакція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Видання звільнило редактора за новину про захоплення Верховної Ради
21 лютий, 2014, 11:32