Волинянин-комуніст пояснив, чому не голосував за припинення вогню: «Я не знав»

Волинянин-комуніст пояснив, чому не голосував за припинення вогню: «Я не знав»
Нардеп-комуніст з Волині Василь Демедюк (на фото) пояснив, чому він не голосував за парламентську постанову «Про засудження насильства в Україні, призвів до людських жертв»: з його слів, він просто не знав, що Верховна Рада зібралася на засідання.

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого народні депутати підтримали постанову в цілому, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми; з волинських нардепів постанову не підтримали тільки комуністи Адам Мартинюк та Василь Демедюк.

«Я був вчора в Верховній Раді. Позавчора по телебаченню заступник голови Верховної Ради Коршинський (депутат мав на увазі віце-спікера Руслана Кошулинського – ред.), сказав, що то буде кощунство, якщо 20-го числа буде працювати Рада. Бо день 20-го числа оголошено Днем Скорботи», - пояснив Демедюк.

«Потім на сайті Верховної Ради появилася стаття, і в інтернеті, що Верховна Рада 20 і 21 числа працювати не буде. Будуть іти переговори», - додав він.

«Проте 20 числа наша фракція в повному складі з’явилася в Верховну Раду. Після того, як ми з’явилися в Верховну Раду, тут почалася на вулиці стрілянина і нам сказали: негайно всім покинути стіни Верховної Ради», - розповів комуніст.

«Нам сказали працювати в телефонному режимі. І ми всі розійшлися». – додав він.


«В мене тут живе дочка я поїхав до дочки. Ніхто мені не говорив що буде засідання Верховної Ради. Я не міг знати»

Я чув, що Ляшко збирає. Але ж Ляшко – не голова Верховної Ради. Турчинов кричав на Майдані, що давайте збиратися. Але ж для мене Турчинов не є керівником Верховної Ради. І Ляшко тоже не є. Я такий самий депутат як вони», - пояснює Демедюк.

«Я не знаю чи всі не знали. Але я не знав», - прокоментував він той факт, що на засідання не з’явився жоден комуніст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КПУ, Демедюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОЙ ЗВІЗДИТЬ ...
Відповісти
не знаєш правила - не сідай за кермо!
Відповісти
Брехун, він і Африці брехун!!!
Відповісти
Піди втопися у річці глибокій
Відповісти
просто ПРИДУРОК!
Відповісти
Він як увсі іудокомуняки сидів на дивані та перераховував свої зароблені 30 срібних монет
Відповісти
Людей,дітей убивали, убивали тих хто за нього голосував, а він чекав запрошення маразматика Сидів у дочки, що йому чиїсь діти.А сьогодні вже запросили?
Відповісти
А те що гинуть діти ти знав? Потрібно було бігти навіть на заклик техробітниці,щоб спасти життя людей.
Відповісти
Ні,видно,що не такий як Ляшко, не такий як Турчинов Вони справжні патріоти,хотіли вас підняти для виконання прямих обов'язків, що б захистити тих, за чий рахунок живете. Ось яких депутатів ми обираємо. Потрібно було не чекати запрошення, а самому приймати рішення і як колеги рятувати ситуацію
Відповісти
А в тебе гнидо те левызора нема ?
Відповісти
Не вірять тобі люди, бо комуністи завжди були злодіями, блудниками та брехунами. Признайся, що злякався. Впевнений, що якби було голосування за повернення кривавої большевицької влади та колгоспів, ти і всі інші подібні до тебе комуністи рачки лізли б до Києва аби далі втриматися біля свого паршивого корита.
Відповісти
сорі, але це не депутат. це ІМБІЦИЛ
Відповісти
Що ти, падло, не знав? Ти телевізора не маєш? Інтернету не маєш? Як ви голосували за зрадницькі закони за які гроші отримували то ти знав, якщо маєш хоч грам совісті то застрелься, кров на твоїх руках довіку!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинянин-комуніст пояснив, чому не голосував за припинення вогню: «Я не знав»
21 лютий, 2014, 17:45