Україні загрожує популяризація статевих збочень, - волинський священик

Україні загрожує популяризація статевих збочень, - волинський священик
В Україні діє перший етап реалізації гендерної політики, гіркі плоди якої вже пожинають у країнах Європи і США, - заявив протоієрей Віталій Собко (на фото), священик Свято-Троїцького Собору Української православної церкви Київського патріархату.

Про це Собко говорив на круглому столі «Гендерна політика: міфи й реалії», який відбувся у Луцьку 19 березня, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Таким першим етапом реалізації гендерної політики Собко назвав визнання статевих збочень, як норми людського життя, легалізацію одностатевих «подружжів», усиновлення дітей збоченцями, пропаганду содомської ідеології в освітніх закладах і, найгірше, переслідування тих, хто намагається боротися з поширенням цих гріхів, - йдеться в повідомленні.

На думку священика, в Україні гендерна політика небезпечна тим, що загалом подається як забезпечення рівних прав чоловіків і жінок, боротьба з дискримінацією. Тож у суспільстві складається уявлення про цю політику здебільшого далеке від негативного.

І лише ті, хто глибше вивчає проблему, довідуються про подальші кроки ідеології гендеру, зокрема й у контексті нашого законодавства, про вже легалізовану українською державою діяльність збоченців, про запланований на травень цього року перший гей-форум у Києві тощо. У жодному разі всього цього не можна допускати, якщо не бажаємо духовно-моральної деградації та виродження нації.

За результатом роботи круглого столу прийнято звернення до очільників держави. Крім того, представник Київського Патріархату запропонував релігійним, громадським та іншим організаціям Волині утворити рух опору гендерній ідеології, сформулювати чітку декларацію та систематизувати координацію дій, спрямованих насамперед на просвітництво щодо цієї проблеми державних мужів, освітян, молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Складається враження, що деяким релігійним фанатикам і націоналістам немає до чего вчепитися, тільки як боротися з гендерною рівністю і свободою вибору.. Священникам взагалі не варто у такі речі лізти, а націоналістам треба боротися зі знищенням української мови, це реальна загроза!
Відповісти
Повністю підтримую пана Собка, молодець, що не боїться, а то в Європі вже за таке карають.
Відповісти
Мені дуже шкода, що в Європі відмінили слова мати та батько, і що це чекає і Україну? Жахливо.
Відповісти
Мене вражає нахабність Оксани Ярош, вона всім відома аферистка...і ще й відкрито бреше, що гендер - це не гомосексуалізм.
Відповісти
Я - за Собка!!! і проти Оксани Ярош ((((
Відповісти
Собка поважаю, реальний священик!!!
Відповісти
МИ ПІДТРИМУЄМО РІШЕННЯ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ!!!! ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ПРОТИ ГЕНДЕРУ ТА ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ!!!
Відповісти
Віталій Собко - не звертайте уваги на всяких неадекватів типу ліберал2, які пишуть всяку маячню. Ви хорошу справу робите, я Вас підтримую!
Відповісти
Двома рукам за Собка! Друзі, дорогі громадяни України! Сам з заходу (Канада), Ви знаєте, тут всі ПРОТИ "гендеру", звісно в приватних розмовах... Але бояться це говорити публічно. Гендер справді подаютт лише як рівність між чоловіком і жінокою але ЦЕ НЕ ТАК. Вдумайтесь - чому говорять "гендерна рівність", а не "статтєва рівність"? Ви знаєте звідки походить слово "гендер"? Тут більшість людей теж не знає. Треба знищити прояви цієї анти-людської ідеології на перших стадіях, адже потім може бути вже запізно. Повірте.
Відповісти
Пане Ігоре, а які прояви цього гендерного захвату в Канаді? Це що, нова тиха революція? До речі, якщо це так, то це жахливо.
Відповісти
Останні новини
Україні загрожує популяризація статевих збочень, - волинський священик
20 березень, 2012, 13:29
На Волині піймали лісокрада
20 березень, 2012, 12:07