Тимошенко на Майдані: перша реакція інтернету

Тимошенко на Майдані: перша реакція інтернету
Під час виступу звільненої Юлії Тимошенко на сцені Майдану у соціальних мережах користувачі стали з перших хвилин ділитися своїми враженнями про виступ.

Тимошенко виступала близько 10 хвилин, і зокрема заявила, що вона вважає Майдан єдиною гарантією того, що політики будуть чесними, і заявила, що Майдан не повинен розходитися, поки в Україні не оберуть нового президента.

Наводимо добірку кількох цитат інтернет-користувачів:

* * *

Виношу з коментарів. бо це видається мені важливим:
Юля на волі - це добре. Це дуже добре! Це справедливо, врешті-решт. Але - на лікування в Німеччину! Кличко, який учора пережив на Майдані те, що він пережив, - це справжнє. І зістрибнув зі сцени, й пішов до людей, і вислухав усе, що люди про нього думають, а тоді знову вернувся на сцену - це варте поваги! І Яценюк, який стояв на колінах, і живі сльози капали йому з-під окулярів... Це справжнє. Юля, звісно, багато пережила, і я не маю морального права казати щось супроти неї. Але як виборець я кажу не проти, а за неї: на лікування в Німеччину! Вона своє зробила - подякуймо їй. Омбудсменом призначмо Юлю - здається, найадекватніший буде наш омбудсмен. Але нам своє робити! У нас тепер є ті, кому ми можемо довіряти без застережень: Леся Оробець, Андрій Парубій, Дмитро Ярош...

* * *

Oleh Pokalchuk
ЮЛЯ - ЭТО НАШЕ НЕ ВСЕ

Поскольку счет на часы, изложу ситуацию, как ее вижу. Верующих в ЮВТ бескритично - заранее прошу простить, привыкайте к свободе слова и среди своих.

Освобождение Тимошенко как осознанная необходимость - вещь бесспорная. Она - политзаключенная, суд был дебильным, ход следствия и обвинение - сомнительными. Адвокат, к слову сказать - себе бы такого не пожелал, юристы понимают, о чем я. Итак, отпустить Юлю или освободить немедленно, если потребуется - дело принципа.

Дальше начинается немного другая песня.

Во-первых, таких заключенных, как она, закрытых по беспределу - в Украине тысячи, а то и больше. Содержатся они в условиях неизмеримо худших. Их нужно немедленно отпустить по прецеденту Юли, хотя бы из следственных изоляторов, из Лукьяновки, иначе если ее выпустят ,а их забудут, это будет очень подло с нашей стороны - забыть их.

Во-вторых, вопросы к Юлии Владимировне, касающиеся госбюджета и газа, никуда не делись. У меня лично есть сомнения в ее невиновности в этой сфере, о чем я писал раньше и за что ее критиковал. Но когда у нас появится суд, который, как положено суду, устанавливает истину, а не закрывает людей на нары по звонку, желательно, чтобы она все же ответила. Я хочу, чтобы суд мне и всем нам внятно ответил на все наши вопросы.

Просто на скамеечке рядом, как, кстати, просила ране сама ЮВТ, обязательно должен быть Виктор Андреевич Ющенко. И ответить, как за свой базар, так и за свое молчание. Там, глядишь, чего интересного узнаем. Я бы лично поручил задавать вопросы о деньгах Инне Германовне Богословской, потому что она в макроэкономике разбирается очень прилично и говорит о ней без бумажки, бывал тому свидетелем.

Юля очень талантливый и квалифицированный человек. Но я бы точно посоветовал не подпускать ее пока ни к каким государственным дверям, кроме Генпрокуратуры, и то когда там появится нормальный прокурор, надзирающий за защитой ее гражданских прав.

Я надеюсь, что оппо, которые все вместе взятые, просто по силе духа слабее, чем Юля, все же не окажутся ею в очередной раз загипнотизированными. Тимошенко может и должна занять свое место в государственном строительстве.

Но это должно быть именно ее место, а не наше с вами. И не за наш счет.

Можно начать со строительства партии, которая, я уверен, особенно сейчас вполне способна будет перейти от финансирования с дерибана госбюджета - на личные партвзносы членов. А там посмотрим.

* * *

Коли я дізнався, що випустили Тимошенко і вона попрямувала на Майдан у мене було дуже дивне відчуття. З одного боку - я радий, що її випустили. З іншого - коли я подивився на сцену Майдану - я побачив одній й ті ж самі обличчя (Луценка, Тимошенко, Порошенка, Турчинова і т.д). Мені спала думка: головне, щоб ця революція не повернула нас в 2004-2010 роки. Не за них вмирали люди, не за Тимошенко, не за Яценюка і не для того, щоб вони після перемоги знову сіли за владні крісла.

Яка є гарантія, що вони не візьмуться за старе???

Фактично відбулася революція свідомості багатьох українців. Майдан став організованою та впливовою силою і він зможе виявити нових мудрих та стійких персонажів. Ці персонажі будуть з новими цінностями, з новою майданівською ідеологією.

Найголовнішим і найкращим варіантом буде люстрація. Яка знесе ВСІХ: від комуністичних бандитів до олігархічних демократів. Нам не потрібно наступати на одні й ті ж граблі. Ми вже знаємо хто є хто. Ми вже знаємо хто є боягузом, який боїться відповідальності, і знаємо, хто є бандитом зрадником.

І на кінець: Україна змінилася. І тепер є єдиний шанс змінити життя країни. Головне не використовувати старі помилки.

* * *

На фоні сказаного сьогодні Турчиновим "спасибо все свободни" це феєрверк. Так і Правий сектор в тіні опиниться. Коротше кажучи, тьотка форму не втратила, матьорості набралась. Кличко мені прям жалко стало.))

* * *

Юля, яка останні роки відсиджувала строк у комфортній камері, спокійно і без особливих проблем залишила колонію.... а хлопці, чоловіки, наші Герої, яких затримав, побив беркут, МВС, далі продовжують сидіти в холодних камерах, спати на твердих нарах, корчитись від болю невилікуваних ран і хвороб.. де справедливість? за що гинули наші побратими? злість, велика злість.........

* * *

Страшний сон Януковича. Риторика не змінилася ні на грам

* * *

Слухаю Юлю і розумію, що вона знов хоче до управління державою. Мабуть, рік назад їхала в поїзді і говорила з попутником. Він казав: я не за Юлю, але хочу побачити, коли вона вийде і де буде тоді Янукович. Для балансу - треба їх поміняти місцями. Нехай Люся тепер передачки носить. Правда, нехай Тимошенко не буде "у руля", не її це перемога!

* * *

!!! Хай ця принцеса-королева не думає, що з'явившись на білому коні, всі лаври слави і трон дістануться їй!
Не за Юлю стоїть Майдан, не за Юлю вмирали хлопці!

* * *

Юля - це бомба!

Не хоче бути прем'єром, хоче в президенти.

* * *

Уверен, что PR служба Тимошенко мониторит настроения в соц.сетях. Поэтому надеюсь, что при перепостах, эта служба увидит и донесет до ЮВТ настроение.

"Уважаемая Юлия Владимировна,
мы очень рады, что Вы уже не в тюрьме и что статья декриминализована!

Но, МЫ стояли не за Вас на Майдане и не за Турчинова, Яценюка или Кличко. Не за Вас погибали. Не для того, чтобы освободить Вас. Проявите силу воли - откажитесь от всех амбиций, которые у Вас могут возникнуть в этот момент эйфории. Вы болеете, поэтому хотели поехать на лечение в Германию. Едьте. А после этого водичку в Карловых Варах по-пейте. А после этого уже возращайтесь в Украину - санаторий Моршина или Миргорода с радостью Вас примет. А уже после этого, если будете чувствовать силу - возвращайтесь в политику, но не ранее, чем через лет 5.

А до этого НАМ нужно заняться делом: НАМ нужно будет внедрять непопулярные реформы. Сейчас нужны жесткие шаги в экономике, судовой, медицинской и пенсионной системе. Вы НАМ сейчас не нужны. Более того, Ваша харизма, популизм + социальная ориентированность НАМ только помешает.
Ваши слова: "Ми будемо гідними пам'яті тих людей, які загинули, які відкрили нам дорогу...". Кому "нам"? Какую "дорогу"? И куда "дорогу"? Стране - да. Для Вас МЫ ставим Блок-пост.

С уважением и пожеланием скорейшего выздоровления,
нижеподписавшиеся МЫ."

* * *

Sergiy Sharayevsky
Народ, не знаю, як вам, а мені виступ Тимошенко сподобався. Поясню чому.

1. Вона, якщо помітили, чітко розмежувала політиків та народ. Народ — герої, політики — так собі. Розумію, популізм. Можливо щиро. Не знаю. Але цим вона підписала смертний вирок всім політикам. Вона, мрія, за яку вони боролися, їхнє політичне Ельдорадо, перед усіма людьми забрала у них вінок слави і віддала людям, а відповідальність, навпаки, повернула політикам.

2. Її перебивали, коли комусь ставало погано. Хлопці без погон і титулів забирали в Юлії Володимирівни мікрофон і координували доступ медиків до людей. І вона мовчки чекала, а один раз навіть сама запросила медиків. А це значить, що народ став вищим за Юлю.

Я не ідеалізую Тимошенко. Але також не паплюжу, як зробило багато її прихильників, що фанатично носили футболки із портретом Юлі, а потім обтерли об неї ноги після театрального дійства під керівництвом Кирєєва-Януковича.

Але я щиро б хотів, щоб Тимошенко не йшла в президенти. Нехай залишиться українською Ганді, але десь в стороні. Хай пише книги, викладає в університетах світу, критикує владу на ток-шоу, радить їм, що робити. Але цей час без президенства. Надто швидко з нар на престол.

* * *

Сергій Лещенко
Украинцы получили уникальный шанс перезагрузить эту страну. И сейчас должны прийти люди с безупречными моральными качествами. При всем уважении к Тимошенко, но сейчас не ее очередь руководить Украиной. У меня есть такие же документы, которые нашли в Межигорье - только там она платила Лазаренко. Не 100 гривен она ему заплатила, а 100 миллионов долларов - минимум. У меня есть видеопоказания агента ФБР о том, что Тимошенко являлась сообщницей Лазаренко и платила ему взятки. У меня есть пачка платежек от Тимошенко к Лазаренко, и есть признательные показания партнеров Тимошенко, а также ее подставных директоров - таких же "рижских бомжей", как и в истории с вышками Бойко. Только не надо рассказывать, что бизнес в 1990-ых было невозможно делать иначе. Платить взятки, как и заниматься бизнесом - это свободный выбор каждого. Я не хочу, чтобы о будущем президенте Украины - страны, прошедшей через кровь - писали как о человеке с коррупционным прошлым. Но если Тимошенко станет президентом, я буду так писать. Пусть Тимошенко будет свободна, пусть занимается бизнесом или благотворительностью, пусть будет директором музея "Межигорье", но не президентом! И не надо сейчас рассказывать о "протывсихах". Я им никогда не был. А Майдан родил тысячи лидеров, которые будут не хуже руководить, чем Тимошенко. Пусть президентом будет Парубий, Ярош, пусть будет тот пацан, который вчера выскочил на сцену и объявил ультиматум Зэку, после которого он сбежал. Но не Тимошенко.

* * *

Юля, не ганьбись! Залишся в історії позитивним персонажем, не треба балотуватися

* * *

Скажите кто нибудь Юле, что она уже наговорила на 3 Оскара. Может валить нахер!

* * *

Юля прем"єр, а Дмитро Ярош Президент....

* * *

"она была актрисою..."

* * *

Ну ось: Юля поставила Турчинова на місце. Сказала, щоб ми не вірили жодному слову того, хто каже що Майдан все зробив і пора розходитись. Почув спікер свого Президента?

* * *

"Я буду вам гарантом" - ключова фраза Тимошенко. Як розуміти? передвиборча агітація до 25 травня?)))

* * *

Слухаємо Юлію Володимирівну і розуміємо, що шини далеко з Майдану вивозити не варто. Придадуться. Так само, як і плакати "Зека геть!"

* * *

А ще очевидці кажуть, що вона на Грушевського стояла на ногах, а на сцену викотила у візку(

* * *

якась похожа, нє?


* * *

Olena Danko
Значить так. Ми подумали. І вирішили:
1. Межигір"я - або лікарня майбутнього, або Охмадит, або дитячий табір.
2. Донести ЮЛІ голосно і хором ПОГОВОРИЛА І ФАТИТЬ. На лікування. Будь ласка. ПОЧИНАЄМО ІНФОРМАЦІЙНУ ХВИЛЮ! І якщо вона не знає, то хай передасть їй Яценюк - куля в лоб з нами не проходить. Як прийшли, так і пішли.
3. Порошенко - прем'єр. Я була у відрядженні в Донецьку і Одесі, ми говорили з нормальними людьми. Порошенка там готові прийняти. А нам треба навчитися слухати цих людей.
4. Парубій - генпрокурор. Він безстрашний. Я так хочу.
5. Оробець - міністр соціальної політики. Вона знає, що таке люди. Як ніхто інший.
6. Кубів - мер Києва.
7. Іван Вакарчук - міністр освіти.
8. Демальянс, Самооборона, Правий сектор, Автомайдан - нові партії у новій ВР.
9. Богомолець - міністр охорони здоров'я. Доктор Комаровський її заступник.
10. Куля в лоб - спікер. Турчинову спасіба. Додому. Це були його найкращі часи. Все нове - гарно забуте старе.
11. На вибори ідуть всі. Голосувати. Хто не йде, того тягнемо за коси. Ніякого "проти всіх".
12. Кличко - на ринг.
13. Тягнибок. Просто маладєц. Спасіба. Фатить.
14. Економіка і фінанси - не спеціаліст. Чекаю пропозицій.
15. Азаров, Захарченко і вся свита разом з сепаратистами в тюрму. Трибунал, кому треба.
16. Янукович - довічно з телевізором, на якому не перестаючи крутити вчорашнє прощання з НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Щодня, щохвилини, до кінця його паскудного життя.
17. Президент... Чесні вибори і особиста відповідальність кожного з нас перед тим, як туди піти.
ХТО ЗГОДЕН - РЕПОСТ! Якщо є пропозиції - дописуйте. НІХТО КРІМ НАС!

* * *

По тенденціям нинішнього вечірнього фб
Вводимо новий тег: ‪#‎юлячао‬?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 135
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Регионалы просрали власть,следующие спустят страну в унитаз!
Відповісти
Сколько Кличко сделал для Майдан и ни слова благодарности. Юля начала предвыборную компанию и косвенно обвинила лидеров оппозиции за угоду с Януковичем. Хорошо судить со стороны. Оратор она хороший, но я ей не верю. Она эхо из прошлого.
Відповісти
и сколько Кличко сделал для Майдана - ровным счетом на е ба л всех
Відповісти
Вот и повылазили троли!
Відповісти
Классная подборка из Интернета.
Хотелось бы, чтобы Тимошенко её прочитала.
Відповісти
Хочу сказать Виталию Кличко- спасибо, что был с людьми на Майдане. Ты, Яценюк, Тягнибок- тоже настоящие герои, если б Майдан не выстоял, весь гнев зека и ПР в первую очередь обрушился бы на вас , вы реально рисковали своей жизнью и свободой. Вы тоже Герои Майдана.
Відповісти
Всё таки народ наш ещё далёк от христианской морали, когда начинают говорить о Юле всякую ахинею, а посидите-ка несправедливо 2 с лишним года взаперти и останьтесь при этом не психом и не развалюхой!
Відповісти
Все правильно: Юля то вже давно вiдпрацьваний матерiал, котрий придатний тiльки на утилiзацiю.
Тепер нова хвиля полiтикiв, якi не дивлячись на страх i ризик боряться за змiни в державi.
Юлю нiхто не сприйме, пора на пенсiю, Ющ скаладе iй компанiю. Нехай пасiку розводить то користi для суспiльства бiльше буде.
Відповісти
От подобається мені почуття гумору у наших людей!
Відповісти
Юлия Владимировна!!! А Вы не обращайте внимание на их лай тут на сайте. Вместе МЫ- СИЛА!!! Пусть меряются с нами силой, если ИМ ТАК УГОДНО. Да и памперсы не помешают. Надо научить их вежливости для начала.
Відповісти
Порошенко в президенты! других вариантов не вижу
Відповісти
Мне было неприятно, что женщина сидит в тюрьме и я была за ее освобождение. Но воровка она знатная и нет ей веры
Відповісти
Для мене Юля - це той самий Янукович, тільки в сукні. Не можна її до влади допустити!!!!!!
Відповісти
АКТОРКА, а нас у дурн1 записала.....
Відповісти
юлия владимировна! вам хочется реванша и это понятно. Но пост президента страны не тот пост-возглавьте комиссию по расследованию преступлений режима януковича
Відповісти
блин когда вы уже замолкните
Відповісти
Юля перышки почистит,клювик подправит ботоксом и попрет в шубке,мабуть белую шубку моль трахнула,черную наденет-ну по ситуации ж,она ж держит нос по ветру? да? Попреьт на выборы. Или сообщит-я тут буду у вас президентом! Вообще,революции затевают романтики, елают-патриоты,а пользуются их плодами-подонки.Это ж Черчиль сказал,кажется? Вот подонки и полезли сливки снимать. И кстати,зачем нам 450 депутатив,хто скаже?
Відповісти
Люди добрі ви що забули що таке Юля і це що нива людина у владі це що людина яка буде змінювати країну. Це людина з параноїдальною жагою влади яка педасть усе. ми шо забули газову угоду ми шо забули її "все пропало". Якщо це результат майдану то грош цена всім враченим життям. Змінюемо одного аморального диктатора на іншого дільки хитрішого
Відповісти
Сам ти "що таке", а Юля молодець і одна надія тільки на неї
Відповісти
Не критикуйте Юльку.Она молодец.думаетелегко будет восстанавливать разграбленную страну из такого положения.Это может сделать только она.
Відповісти
А не она ли эту страну грабила? Или может она деньги вернуть хочет.
Відповісти
Однозначно! Её любит европа, а это огромный плюс. Она сможет с ними договориться о помощи. Представляете, что сейчас начнётся со стороны России? Кто это реально сейчас сможет разрулить?
Уверен, что Юля искренне поняла майдан - КРАСТЬ НЕЛЬЗЯ. Она реально нужна сейчас Украине. Шаг в сторону - снова здравствуй тюрьма и всё. Она это понимает, уверен.
Сейчас у многих эйфория и розовые очки на глазах - вернитесь в реальность. Нужно кому-то поднимать страну, буквально с нуля. Нужен профессиональный и мощный политик.
Я не идиализирую её, она не святая, таких просто нет, но Вы быстро забыли хорошее, что она делала - чей указ о запрете увольнений во время всемирного сильнейшего кризиса, например? Где бы большинство из нас было без него?
Уверен,что она переформатировалась за эти годы в тюрьме. Только идиот может думать, что можно править как раньше - она не идиотка далеко.
Моё мнение - пока нет другого политика на кресло президента, то пусть правит, а за это время надо вырастить достойного, более современного кандидата. Естественно, что правит под народным контролем, максимально прозрачно.
Відповісти
полностью поддерживаю!!!!
Відповісти
песнь азирова про попередников
Відповісти
что-то подсказывает, что Юля и компания легко может повторить судьбу проффесора..
Відповісти
Люди добрі ви що забули що таке Юля і це що нова людина у владі це що людина яка буде змінювати країну. Це людина з параноїдальною жагою влади яка предасть усе. Ми шо забули газову угоду ми шо забули її "все пропало". Якщо це результат майдану то грош цена всім враченим життям. Змінюемо одного аморального диктатора на іншого дільки хитрішого
Відповісти
Хай Тимошенко полікується, відпочине, якимись справами верне собі довіру і тоді вертається в політику за 2-3 роки
Відповісти
Погоджуюсь Евгением але вона проливатиме кров до кінця и краще вмре але не піде з влади
Відповісти
Что то в этом есть. С такими друзьями как Юля - и врагов не нада.
Очень тоталитарная тётка - тётки очень часто бывают тоталитарными. Юля-уж безбмшеней Яныка так точно. В 2004 я очень хотел чтоб именно она была презиком. Может пускай будет на годик? А потом опять майдан, вынос власти
Відповісти
Господи, помоги пережить еще ЭТУ!
Відповісти
Для Ковалева ТАтьяна. Юля ни чего не восстановит. И Юлина страна это страна прошлого и как мне кажется ненужного нам прошлого
Відповісти
Боюсь ее переживут не многие
Відповісти
Юля , і не мрій про президенство. Іди до театрального.Драматична актриса в ролі Анни Кареніної.
Відповісти
аферістка ще та........не для цього люди померли на майдані
Відповісти
Это такая "жучка", если бы кто-то на самом деле знал... ни в коем случае нельзя допустить ее на должность президента или премьера. пусть едет лечиться!!!
Відповісти
в неї такі театральні виступи що аж тошнить
Відповісти
Тетка, с корабля на бал! Бельишко тюремное сменить не успела, сразу на Майдан людям задачи нарезать. Ви повинні те, ви повинні се!
Как это раньше без ее ценных указаний разбирались?
Відповісти
Сучка Путіна. Вже раз здавала Україну
Відповісти
З Харкова приватним літаком,а на сцену на мануальній дешевій колясці.
Відповісти
ебята очнитесь, вы своим майданом, ярошем и юлей до-издись до реальной войны, гда не будет украинских победителей
Відповісти
замечательно, что столько людей понимают, - нельзя ее во власть
Відповісти
простите,а есть альтернатива?кто кого видит президентом?я не знаю что имеете вы в виду,но альтернативы-то реально нет!назовите одного реального кандидата.возможно я с вами соглашусь!реформы нам нужны,это факт!
Відповісти
аферистка....правий сектор наш президент!!!!!!!хай навіть недумае..
Відповісти
ВАш, но не наш.
Відповісти
Дмитрий Ярош, вчерашний закомплексованный неудачник, который призывает подростков на баррикады, а сам уже приготовил плацдарм для бегства на Запад.

Відповісти
Реальность, но думаю, что многие не готовы сейчас это осознавать - эйфория.
Відповісти
Пропоную після люстрації суду ще раз її засудити. Сумнівів що вона злодійка у мене немає.
Відповісти
Поддерживаю!А заодно и Яроша под суд!За призыв к войне!
Відповісти
ярош наш призидент!!!!!!!!
Відповісти
Україна вже має своїх Лідерів, які пройшли бойове хрещення і своею кровью довели відданісь свому народу. Нам не потрібні яценюкі, кличкі, тягнибоки, тимошенки і турчинови - всі вони анохронізми і мають пійти у небуття разом з януковичом!
Відповісти
Какое крещение. Пацанов ВВ помяли, и то благодаря трусу яныку. Войны не было и слава богу, а то забрасали бы весь майдан гранатами и все кончилось в один миг.
Відповісти
Потрібно провести люстрацію депутатів , суддів ,прокурорів. До владиповинні йти нові молоді люди так як в Грузії в свій час.
Цю брехунку до влади пускати не можна.
Відповісти
Еще один зек-през? Это судьба Украины?
Відповісти
Так, як почув Юлію Володимирівну чуть зі стільця не впав такого Гітлера в штанах треба ще знайти... їй в театральне необхідно...
Відповісти
хотелось бы, чтобы такие новые молодые люди становились публичными, чтобы о них узнали миллионы
Відповісти
Актриса с мировым именем!!! Такой цинизм перед людми и погибшими!!!
Відповісти
Це точно . Її виступ -це "плач Єремії"
Відповісти
Говорити красиво Юля вміє... А чи вміє плідно працювати... Як вона працює ми вже бачили... Нехай піде... попрацює..., але не в Україні .... Виразив свою думку культурно, аби не нагрубити...
Відповісти
Думаю, Юля будет шокирована, когда проиграет выборы тому же Кличку... одно дело перед заведенным майданом красиво выступить, а другое - юго-восточные голоса собрать...
Відповісти
При Ющенко та Тимошенко село Софіївська Борщагівка почали грабувати, а Янукович довершив.
Вже були досить. Потрібно нових людей ставить які підняли Україну та показали, що ми є велика нація, і мудрий нарід.
Слава Україні.
Відповісти
у неё уже нет на это здоровья. К сожалению.
Відповісти
видя и слушая ее чувствуется одно лишь презрение
Відповісти
вроді якусь там годину на свободі, а вже задовбала, сиділа б собі в санаторії якомусь і попивала водичку тихенько, а якщо вже по правді, то їй місце все-таки на зоні за її розкрадання нашої держави, ні для кого не секрет що вона 100% винна, і саме вона з підлим ющенком привели нам яника
Відповісти
Я думала, что только у меня такие эмоции. Пусть своим майном отвечает за ущерб Украине!
Відповісти
Юля Тимошенко – руки геть від політики!!!
Відповісти
Шановні. Згоден на всі 100% - Дмитро Ярош гідна кандидатура на посаду Президента... Але якщо Д.Ярош балотуватиметься на посаду Президента - необхідно вже зараз задуматися про наступне:
1. Для плідної роботи Президента необхідно мати підтримку в парламенті, тобто свою парламентську політичну силу.
2. Відповідно до поновленої Конституції 2004 року вибори до парламенту проводитемуться за партійними списками.
3. Права Сила на даний час не є політичною силою, тобто не зареєстрована як політична партією.
4. Відповідно до Конституції 2004 року участь у Парламентських виборах мають право приймати політичні партії, які зареєстровані на території України не менше 5 років (здається я не помиляюсь)
Виходить, що якщо навідь зараз Праву силу зареєструвати як політичну партію то вона не зможе брати участь в Парламентських виборах. А без підтримки в Парламенті та Уряді Президент, навідь самий умний та чесний, нічого не зробить. Тим більше при Парламентській формі правління, як це прописано в відновленій конституції.
Відповісти
Д.Ярош не ждал пока погибших станет больше, не думал про создание своей партии - он поднял своих однодумцев и Мы победили этот режим.
Что вам надо еще рассказывать, надо начинатть понимать: мир поменялся и мы должны поменяться.
Відповісти
Ладно - ладно. А кто мог себе представить несколько лет назад, что Свобода войдет в парламент?
Відповісти
Пожалуй, она не готова что-то придумать/сделать в новых условиях. Пусть вначале поймет и осознает: мы и Украина- уже другие. Под ее риторику Мир нас не будет кредитовать.
Слава Героям Украины!
Відповісти
Получается Майдан стоял из за кресла?Для Яроша?Из за него погибли люди!!!Это Он и только он звал всех на Майдан под пули!!!!За идею...свергнуть Яныка?...свергли..и что теперь?Ярош уже и соц опрос проводит(о своей должности президента)капец...И я не за Юлю ,к слову,лучше уже Мера Львова ,он хоть под пули ни кого не гнал...Была за майдан до сегодняшнего дня...
Відповісти
Для Вики. Дмитро Ярош пповів людей на Майдан не за крісла та портфелі, а за справедливість, за право Українців бути ЛЮДЬМИ, а не бидлом. Повів проти зека, який узурпував владу і гнобив народ... І Дмитро не думав про посади, про крісла... А лідери опозиції ділять посади ще не поховавши загиблих героїв. Ось такі в нас політики. Соромно що їх ми самі обирали... Слава ГЕРОЯМ. Слава Україні...
Відповісти
Для Патриота.http://vk.com/live_ukr Это что?Я не защищаю кого то,а возмущена именно ЕГО -Яроша ,поведением,И получается ,что ОН не лучше оппы,и еще не похоронив ребят ,видит СЕБЯ на месте президента!!!!Чем ОН лучше???опросы создает!!Где сострадание?Я всегда была за Майдан,но после сегодняшнего Опроса ...Это танец на костях Героев нашей Украины,Как так можно???Объясните мне ,что нельзя было подождать пока всех убитых людей (которые ,я уверена шли на передовую ,не из за ЕГО Кресла Президента)похоронят???Сижу и реву ,пол дня...Очень больно ...разочаровываться в людях.ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!
Відповісти
Ні в якому разі не можна голосувати за цю зрадницю. Я не вірю жодному її слову. Потрібні нові люди.
Відповісти
....і знову тролять...
Відповісти
Юля - это самое страшное зло для Украины! Вспомните моё слово, когда всё начнёт выясняться. Это она подготовила грунт для расплода большой нечисти Януковича. Это её освобождения с нетерпением ждёт Путин. Это её партия сегодня устроила шабаш передела должностей в парламенте. Я уж не говорю о разногласии во взглядах по поводу роспуска майдана среди соратников. Боже, дай нам сил!
Відповісти
Україні досить брехунів,лицемирів і злодіїв,потрібне повне перезантаження влади.
Відповісти
да ужас.ну і критеріі як навіть можна звинувачувати Юлю і зрівнювати іі до Януковича, як змінить краіну,тоді ви можете критикувати
Відповісти
никто их не сравнивает, он бандит-убийца, она аферистка
Відповісти
Ярош - в Президенти! Лідерам правого сектора і самооборони - місце у Верховній Раді! Юля Тимошенко – руки геть від політики!!!
Відповісти
Юля ми надіємось на тебе і вірим. ти зможеш
Відповісти
Дмитра Яроша - в Президенти! Лідерам Правого сектора і Самооборони Майдану - місця у Верховній Раді! Юля Тимошенко – руки геть від великої політики!!!
Відповісти
Пiшла ГЕТЬ! А то в Президенти вона зiбралась. Нiчого, Майдан ще скаже своє слово!
Відповісти
можна не коментувати кого вибирати. кожен сам знає за кого
Відповісти
Жыночка хоче чимпошвидше до влади. Наші цінності їй нецікаві і незрозумілі.
Говорити не розучилась, але сьогодні просто переграла.
Ще не сподобалось, з якою швидкістю вона рванула в президенти.
Поспішає...
А донедавна обіцяла, що буде підтримувати колегу з найвищим рейтингом.
Намагається очолити Майдан.
А ще насторожує, як реагують російські ЗМІ, відразу згадується, що Путіну з нею комфортно працювалось.
Відповісти
Сонька - золота ручка!
Відповісти
Дмитра Яроша - в Президенти! Лідерам Правого сектора і Самооборони Майдану - місця у Верховній Раді! Юля Тимошенко – руки геть від великої політики, бо довіра до вас вкрай низка. Тимошенко – хватить нам замилювати очі гарними словами: країна зовсім інша, ніж була 3 роки назад. Досить, наслухалися вашого дурману словесного! Крім того, показали свою «шкуру» і так звані опозиційні кандидати - «хитрий» Яценюк, « не справжньорадикальний» Тягнибок і «невпевнений у своїх силах » Кличко, потиснувши руку Узурпатору. Чи пробачати Тягнибоку і Кличку дану провину – це справа кожного із нас. Один із гідних кандидатів - Дмитро Ярош. Якщо маєте інших – пропонуйте! Але тільки не Тимошенко – не наступаймо на одні граблі тричі! Не за це вмирали на передовій наші хлопці!... Слава Україні – Героям слава!!! Вічна пам'ять Героям України – ми вас ніколи не забудемо. Низький Вам уклін. Герої не вмирають …
Відповісти
Шановний Пане, Ваша риторика недоречна. Сам не підтримую ют, але Ваш сценарій вже проходили в 1917 році. Слово "Заміна", в даному випадку влади, передбачає заміну чогось на щось і те "щось" на превеликий жаль зараз не має нічого спільного з принципами демократії і людяності. Те що Ви зараз, шановний студенте, не на навчанні Вам честі не робить, перед тим як, вибачте, щось говорити про когось і робити якісь потуги з аналізу треба себе запитати ".. а що я протягом свого життя зробив для Держави..", якщо "висрав пост" - то це ще нічого не значить. Дуже швидко забули про загиблих за ідею людей і перйшли до посад у вдаді.
Відповісти
Шановний. А ви ви багато для держави зробили? Що ще з розумних слів типу "висер", "потуги" і "аналізи" ви знаєте ?.. Мабуть весь інтелект ваш в цьому і обмежується ... Ви особисто щось проходили в 1917 році??? Яке навчання в суботу??? Ви аналізуєте свої слова ???
Відповісти
Юля приехала нифига себе и сразу в президенты. Пора уже на отдых, Ющенка проведать, подлечится от неизлечимой болезни. Юля это не твоя победа! Люди на майдане тебя не поймут. Майдан не для того стоял что-бы одного ворюгу поменять на другую!
Відповісти
Своим выступлением Она пыталась что-то сказать своим прошлым приверженцам. Речи "пламенные", но немного застарелые; как дозунги, так и призывы. Похоже на то, что перед нами действительно политик, но ее время прошло и ей трудно будет угнаться за ним. Есть плюсы: она будет держать всех в тонусе из новой-старой гвардии. Новой волне политиков ее не нужно брояться, необходимо сразу сказать что она будет не выше "свадебного генерала" для всего Мира - ну может какое-то врямя, так это точно!
Відповісти
Випустили чорта з табакерки...
Відповісти
Нам всем необходимо увидеть и послушать Дмитра Яроша не в полевых условиях, а там Майдан сам увидит их с Юлей разницу. Нужны политики, экономисты, дипломаты, юристы, переговорщики... У нее может есть новые мысли, но так после "квантового скачка" - и сразу нам в "гаранты" набиваться! Не солидно как-то получается. Не подготовилась Юля с речью, а ведь время на подготовку было достаточно.
Відповісти
Юля класна тітка! Але!!! Вона не "вирахувала" Ющенка!
Це великий мінус для неї.Замарана газовими махінаціями. Теж не плюс. Лазаренко... знову мінус.
Лікуватись в кращих клініках (в мене до речі такий самий діагноз,-- ходжу і бігаю. І без лікування в німецьких клініках)
Візок на сцені це був ПЕРЕБОР її піаркоманди.
ЮЛЯ для України-ВЧОРАШНІЙ день!
Лікуйся дорогенька! Живи щасливо!
І велика подяка за попередження про політиків!
Хоча ми і самі знаємо хто такі політики,
і як вони ЗРАДЖУЮТЬ.
Відповісти
Тимошенко устроила себе пиар прямо со сцены Майдана.Правление Украиной не для неё, хватит, науправлялись!Давайте строить нормальное европейское государство и желательно без президента, иначе будет очередной идол.
Відповісти
P.S. З великою повагою до всiх хто вистояв на Майданi, хто склав своi голови в iм"я Украiни! Хлопцi,Ви героi!
Відповісти
Тимошенко - вчорашній день. Логіка зечки. Злодійка. Хай би ця Сонька золота Ручка лікувалась і відпочивала до глибокої старості. І була прикладом і живим експонатом на предмет: "як не треба робити". Сьогодні це скаже кожна людина з хоч трохи здоровим глуздом.
Відповісти
Коляска не придає ні розуму, ні довіри, ні совісті. Тимошенко - не Рузвельт. Не треба з себе корчити великомученницю. Заробила і відсиділа, лише мало. Якщо рахувати, скільки хто вкрав в Україні, то Тимошенко і Янукович з синами поділять два перших місця. Її електорат - кому за 80. Вона на них завжди робила ставку. Плюс маргінали, чому й вона мала такий високий рейтинг.
Відповісти
Ну от. Знову стара пісня на новий лад. Бачимо Київ, бачимо Харків і т.д. Бо вони далеко. А у Луцьку хтось помітив нові обличчя ?! Ну якже. Тут табу. Тут свої. Братики, сестрички, татусі-мамусі... Вони "чесні". Їхні руки "ніколи нічого не брали". Вони при будь якій владі згодяться. Бо вони "наші рідненькі". Вони більше "так не будуть" (вкотре). Ваш би запал та на "своїх" у владі тоді і до Києва (до державних масштабів) лайно не дійшлоб.
Відповісти
1000000000000000000000000000000000000000000000%
Відповісти
Я ПОВАЖАЮ ЦІНЮ ТА НЕЗНАЮ ЯК ВКЛОНИТИСЯ ТІЙ ЛЮДИНІ яка по пунктам написала кому і що робити !!!!! ДАЙ БОГ ЩОБ ТАК БУЛО !!!!!!!
Відповісти
...щоб тут не тролили, народ підтримає Юлю.
Відповісти
шановна громадо
поки ми не розпочнемо виховувати наших дітей так як потрібно, толку ніякого у нас в .Україні не буде...а зараз розміняли просто шило на мило... не вірю нікому ...
Відповісти
О! Паняночка вже ожила? А ще зовсім нещодавно ледь не вмирала у тюрмі))))
Ні не за неї померли люди! Владі потрібні нові обличчя!
Відповісти
ЮТ верни награбленное, покажи пример... Подыми страну из долговой ямы.
Відповісти
Тимошенко в президенти не можна - тільки на лікування!
Тягнибок - вічний опозиціонер, це його роль.
Ярош крут, але в політику йти не варто - дескридитують.
А, і ще, Межигір"я - світовий музей корупції (популярнішим за Лувр буде), на виручені кошти і лікарні, і санаторії, і все інше побудуємо.
Відповісти
Знов ті самі лиця на сцені...І як швидко ЮВТ "очолила"Майдан.Лікуватись негайно!Не тільки на спину але й на голову!!!!!
Відповісти
Тимошенко прошлое ,точно также как и Янукович - этот твикс пора отправить на политическую свалку.
Відповісти
останне мені сподабалось
Відповісти
Я майже до ранку читала вчора пости на сайті Правого сектора. Буквально через кожні 20хв там пропонувалось проголосувати за майбутнього президента. Переважну більшість набирала Тимошенко. Цікаво, що першим в переліку завжди був Ярош. Після кожного голосування йшла явна пропаганда Яроша й лилося багно на Тимошенко й опозицію. Їм згадали все починаючи від салютів вчора в день жалоби та називання перемоги ’нашою’, тобто присвоюючи її й собі частково і до підписання Тимошенко газових угод за підвищенними цінами(всі ми знаємо чому тоді так сталося і спекулювати на цьому тупо). В результаті таких муніпуляцій з повторними голосуваннями та чорним піаром стосовно опозиції - їх прихильників ставало все менше і врешті-решт Ярош отримав переважну більшість... Також розповсюджуються списки в майбутньому займани посад у владі начебто від простих громадян. Так от, опозиції там нема - всіх не надто ласкавими словами відправляють в різних напрямках, але протилежних Раді заявляючи, що всі вони васали Путіна і т.д. Я пам’ятаю відео з Ярошем ще напочатку силових розгонів та їх провокації, котрі призводили до побиття мирних людей і як він тоді відхрещувався від своєї причетності до радикалів та коли вже вийшло підбурити достатньо людей - тоді Ярош взяв на себе відповідальність... Я десятки разів передивлялась переліки загиблих, шукала максимальну інфу про них, але я не знайшла серед них бійців правого сектору зате знайшла дуже багатьох свободовців. Що я хочу сказати... В мене винакає багато запитань до того хто такий правий сектор і Ярош, але чого вони домагаються я розумію, це військова диктатура та захоплення влади, хоча відкрито Ярош ще не заявляв, що планує балатуватися в президенти. Мені здається, що найстрашніше ще не позаду і я прошу всіх думати та аналізувати все те, що наразі відбувається. Все частіше лунають гасла, що владу потрібно віддати активістам майдану та правому сектору, але є багато але... Я не знаю хто стоїть за правим сектором та я певна, що то не варіант для нас, бо військова диктатура - це страшно яка б опозиція не була... Хто й що знає про Яроша та правий сектор?
Відповісти
У меня вопрос к Инне которая считает что Тимошенко воровка знатная - но не должна сидеть в тюрьме потому ято женщина. Инна считает что всякое преступление совершенное женщиной включая убийство должно быть оправдано ?!!!! Вот это шовинизм!
Відповісти
Феминизм, наверное?))
Відповісти
Ребята , а сколько мы в своей жизни будем возвращаться к прошлому ,"как пес на свою блевотину", с целью кому- то перемыть косточки и не только ...
Разве за это стоял и стоит Майдан и ушли ребята ?
С таким подходом к жизни мы действительно ничего не изменим...
А начинать менять что-то надо только с себя...
Є мудра українська приказка :"Не жалій ,що було .Не гадай ,що буде,бережи ,що є"...А народна мудрість ніколи не помиляється.
Давайте учиться жить "здесь и сейчас".
Спасибо...
Відповісти
Давайте призначте всіх хто стояв на Майдані, на посади у Кабмін. Вони не фахівці, але заслужили.Якщо хтось думає, що управляти міністерством або відомством, це теж саме що магазином або офісом, то глибоко поммиляється.Не кожен з фаховою освітою це може зробити!І причому тут правий сектор до керування галюзями та країною?
Нехай висловлять свою думку не що вони хочуть зробити, а як це буде робитись. У керма повинні бути ті,хто зможе це зробити. Треба тільки над цим мати дійсно якісний контроль, а іформація має бути доступна кожному бажаючому.
Відповісти
Правий сектор заявив, що його завдання не керувати країною, хай це роблять фахові люди, політики, а хлопці будуть їх контролювати. І це правильно. Бо є люди, призначення яких воювати, а є люди, які мають відновлювати, і це не одні і ті ж у переважній більшості. Щодо Юлі, то вона має право йти у Президенти, і тільки кожен у виборчому бюлетні визначиться за кого голосувати, а не виливати відра бруду незрозуміло для чого. Тимошенко посадили в тюрму, бо вона першою виступила проти Януковича-шизофреніка і його банди, яка і привела країну до практично розвалу у всіх сферах...
Відповісти
Для Серце. Покажите заявление!Он в презики метит!!!Кто он такой??? Покажите мне хоть одного погибшего героя из ПС ???Ни одного ,все свободовцы и самооборона Майдана ,Правый сектор себе чужие медали вешает ,выезжает за счет погибших людей..Люди Откройте глаза !!!!На всех сайтах с участием Яроша ведется политическая борьба с Т.Ю.В (нежданчик получился ,из тюрьмы выпустили конкурентку ,Ярош провокатор!Из за него погибли люди!!!Это ОН один виноват во всех смертях,
Відповісти
Дайте час Тимошенко вона зробить все аби виправити свої помилки
Відповісти
Хто не робить помилок,але час прийшов показати хто є хто і це зробить Тимошенко. на неї надія.
Відповісти
Трохи часу і я думаю претенденти на посади порузуміються.
Відповісти
Слава Україні!!!
Щоб вивести країну з кризи, потрібна мудра голова.Це може зробити тільки наша шанована Юлія Тимошенко.І досить вже критики "заказними" коментарами.Народ хоче змін, і ці зміни зможе зробити тільки Юлія Тимошенко. Юлія Волидимирівна Ви нам потрібна!!!
Відповісти
Я думаю, що при всій недовірі до політиків, слова майданівців :"ЮЛЯ - ми віримо в тебе", "ЮЛЯ - не підведи нас" - це більше ніж слова, які говорять самі за себе.
Відповісти
Сидіти в інтернеті, за псевдонімами та паплюжити людей, а особливо таких як Юля Володимирівна - "так, це є великий прогрес" у порівнянні із писанням на парканах чи автостанціях.
Відповісти
Ви всі тільки знаєте, що за спинами ховатись і погане про людей говорити!Я впевнений що тролять 50% куплені а 50% пасивні люди яким нічого не потрібно!!!!Відкрийте очі ми єдиний народ з нами Юля з нами Україна!!!Слава Україні
Відповісти
Перечитала, майже, всі коментарі. Мені стало страшно...На сьогоднішній, не дуже легкий, час - нам потрібні фахівці, а не просто балакуни. Як на мене, то Ю. Тимошенко, тільки вона, зможе підняти країну із економічного болота. Не маю нічого проти того, щоб хлопці, які стояли на Майданах прийщли до влади, але зараз потрібен фахівець.
Відповісти
на мою думку Тимошенко в інвалідному візку це глузування з кожної людини,якій за станом здоров'я довелося бути прикутим до інвалідного візка
Відповісти
НА МАЙДАН ВИЙШЛА ЖIНКА З КОСОЮ...
ВСI ЗАТРЕМТIЛИ...
Відповісти

Жвиндіти -не міщки носити... а хто зможе взяти на себе таку відповідальність ? Поміркукйте...
у сусіда ми бачимо під лісом -а в себе під носом нічого не бачимо ,та й не хочемо бачити...
а як би кожен з нас поступив в такій ситуації... Дуже ми "вумні" ...
Відповісти
Ей, герої клавіш. Можна до безкінечності обсмоктувати недоліки Тимошенко, тим більш що у кого-кого, а у політиків їж навалом. А тепер шановні, спробуйте порівняти її не з ангелами, а хоча б з собою. Чи багато з вас виберуть в'язницю ( але не покореною), замість тихої заможної еміграції з ганьбою? Чи ви не розумієте, аби Яник на той час міг довести всі ваші ,,пред'яви'', Він знищив би Тимошенко за допомгою таких ось писак, і ніхто ніяких кримінальних справ не заводив би. А в бажанні її закрити рівних йому не було. Інші політики його не цікавили. А щодо трійці, після трьох морозних місяців безрезультативної балаканини, то ще трохи, і майдан сам помножив би їх на нуль, чого і добивався Янукович
Відповісти
А що, лахи від Луї Віттона у Юлі конфіскували? У такому голімому візку (правда, пика після декількох голодувань тільки покругліла). Ото вистава, розрахована на лохів. Подивіться, на які шиши "гуляє" її доця: http://www.unian.net/politics/889297-vo-vremya-krovavyih-stolknoveniy-v-kieve-doch-timoshenko-otdyihala-v-roskoshnom-otele-rima.html Якщо у когось надія на Тимоху - то піпець!
Відповісти
Тимоха любит себя сравнивать с Жанной Дарк. Очень страшно мне об этом подумать но что-то я боюсь как бы эти горе-политики пришедшие из прошлого не обманули и предали героев Майдана. И тогда герои окажутся жанной дарк . Боже Вас Храни, герои современной Украины!

Відповісти
Хвате вже за Юльку!!!Всі бачлили як вона поводила себе с 2004р,вона вміє "вішати лапшу"народу,і мені прикро,що є люди,які і досі вірять її словам.Не допустімо ситуації шило-на мило,не за неї загинули люди,а за краще життя,а з Юлею цього не стане!!!Слава Україні!!
Відповісти
Хто б не був при владі буде боятися красти народ навчив.
Відповісти
Говорити то все балачки в кожного є свої недоліки посудіть кожен свої вчинки,пора бути самокритичним .Ніхто за старе братися не буде не той час. Дайте Тимошенко поправити здоров"я , одна надія на неї.
Відповісти
Щурі скоро повтікали з корабля ,як тіль Юля вийшла на волю,Юля покажи народу хто чого вартий
Відповісти
Надежда только на Юлю!Она самая достойная кандидатура,Юля предана своей стране,и доказала тем что,не збежала хотя имела такую возможность,и если бы она могла быть с людми на майдане она бы сама полезла под пули.Кого из нынешних политиков можно сравнить с ней ?Это мудрый политик,который я надеюсь сможет вывести Ураину из кризиса поверть пока это не подсилу больше никому
Відповісти
Топ - сюжет нашей суеты -Как рецепт прозрения для Тимошенко, и не только - ДИАЛОГ этой натренированной барышни с Ярошем.
Відповісти
Останні новини
Тимошенко на Майдані: перша реакція інтернету
22 лютий, 2014, 22:38