Ще один член покинув Громадську раду при СБУ Волині

Ще один член покинув Громадську раду при СБУ Волині
У "Свободі" відкликали з Громадської ради при Управлінні СБУ в області її члена, голову луцької міської партійної організації Миколу Федіка.

Про це йдеться у заяві Волинської обласної організації "Свободи", яку поширила її прес-служба у неділю 23 лютого.

У заяві йдеться:

"Свобода" вважає неприпустимою участь у складі Громадської ради при Управлінні Волинського СБУ осіб, які не мають ніякого відношення до Майдану, і не лише не були на передовій протистояння з бандитським режимом Януковича, а й активно співпрацювали з ним у минулому.

Такий склад цього органу – знущання над пам’яттю Героїв, які були вбиті на Майдані і зрада ідей Української революції.

Ми не сприймаємо участі у Громадській раді таких осіб як Ірина Констанкевич, Віктор Чорнуха та деяких інших. Тому до часу, поки не відбудеться переформатування складу зазначеного органу, "Свобода" заявляє про відмову брати участь в його роботі та відкликає свого представника Миколу Федіка"

Волинська обласна організація ВО "Свобода" переконана, що до Громадської ради при Управлінні СБУ мають увійти люди, які безпосередньо брали активну участь в боротьбі з режимом Януковича і зазнавали переслідувань та утисків, зокрема такі як Майя Москвич та інші".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що своє членство у Громадській раді при СБУ призупинили Володимир Пащенко, Павло Данильчук та Сергій Поха.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не ті покидають раду. Якщо у окремих людей ще залишилася капля честі та совісті - вини самі повинні покинути раду. Вже в понеділок...
Відповісти