На ВолиньPost буде чат з Павлом Данильчуком

На ВолиньPost буде чат з Павлом Данильчуком
Лідер Правого сектору на Волині, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук візьме участь у чат-конференції на ВолиньPost, де відповість на питання читачів.

Чат відбудеться у понеділок, 24 лютого.

Початок розмови - об 11:00.

Надсилати питання можна вже.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ЧАТУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чат
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний Павло, як Ви ставетесь по нових посад влади, багатьом вони не подобаються через те що вже 3 день ніхто не затриманий, міліція не втручаєтсья в гепу-добкінске свавілля. Як ви збираетесь впливати на ці процеси? І звичайно хотеться бачити правий сектор у правоохороних органах і надіюсь я не один в цьому бажані. Дякую.
Відповісти
Питання одне - які шляхи будуть вибрані, шоб не допустити до влади лицемірів, які вже почали ділити посади, поки в померлих героїв,які все це здобули, ще ноги не охолонули.
Відповісти
Волинь завдячує своіми статками багато в чому завдяки кордону поряд з нами.Хотілося б реакціі в цьому напрямку,це на мою думку одні з перших великих закритих дверей сейфу людських коштів.І сигнал цей оцінила б Європа оплесками.
P.S.на ваш адрес буде виливатись шквал емоцій і негативу режиму Волинських драконів корупціонерів.У вас є чіткий план бородьби зі злом?
Дякую за увагу.Надіюсь бути почутим.З повагою за добрі наміри.
слава героям.слава Украіні.вічна память небесній сотні.
Відповісти
spo4atky po4itai scho pro tebe pishut.
Відповісти
Подивіться що на сайті рпц пише кіріл . Всіх до відповіді сук хто ледь не довів до третьої світової війни
Відповісти
Чи буде Правий сектор брати участь у виборах до Верховної Ради?
Відповісти
Шановний Павло Данильчук ! Ви явно перегинаєте палку, принижуючи гідність людей не зважаючи на світлість ідеї за яку боретесь. Це зовсім не європейські методи, якими Ви прикриваєте свою злочинну, меркантильну та аморальну сутність. В Україні є правоохоронні органи та суди в яких працюють спеціалісти, яких більшість. Самосуд приведе до того, що одного дня Ви можете стати на коліна. Задумайтесь над цим. Народний контроль за владою - це не те, що Ви робите з людьми, які присягали та виконують вказівку керівництва.
Відповісти
Я ДУЖЕ РАДА ЩО МИ БАЧИМО ХОРОМИ ЯНУКОВИЧА ТА ПШОНКИ!!!! ЦЕ ДУЖЕ ДОБРЕ ЩО МИ бачимо куда пішли наші гроші !!! Я ВАС ДУЖЕ ПРОШУ ТА ПЕРЕДАЙТЕ ПРОХАННЯ МАЙДАНУ ЩОБ ПОКАЗАЛИ ПО ТЕЛЕБАЧЕННЮ БУДИНОК ЯЦЕНЮКА!!!! ПОРОШЕНКА ТА ТУРЧИНОВА!!!!! ЩОБ МИ БАЧИЛИ КОГО МИ ВИБРАЛИ
Відповісти
Данильчук ви самі в армії служили? Якшо так, то в якій частині Вас вчили от таких методів роботи з людьми!?
Відповісти
Я ВАС ХЛОПЦІ прошу ДУЖЕ ДУЖЕ НЕ ВІРТЕ ЦИМ ПОЛІТИКАМ ВОНИ НІЧОГО НЕ ЗРОБЛЯТЬ !!!! ТІЛЬКИ ВІЗЬМУТЬ ГРОШІ в ЕС ТА МІЖ СОБОЮ ПОДІЛЯТЬ !!! А ЛЮДИ ПОКЛАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ МОЛОДІ ХЛОПЦІ ПОКЛАЛИ СВОЕ ЖИТТЯ!!! ЦЕ БУДЕ ДУЖЕ ЖЕСТОКО !!!
РЕВОЛЮЦІЮ РОБЛЯТЬ РОМАНТИКИ А НАЖИВАЮТЬСЯ ПАДОНКИ!!!!!
Відповісти
МІНЯЙТЕ ПОВНІСЮ МІЛІЦІЮ А САМЕ ГОЛОВНЕ ТРЕБА МІНЯТИ ВСЮ!!!!! СИСТЕМУ !!!! ВІЗМІТЬ ЗАКОНИ В ЕС ПЕРЕКЛАДІТЬ НА УКРАІНСЬКУ МОВУ( якщо в україні нема фахівців) та ЗАПРОВАДЬТЕ !!!!
Відповісти
Слава Україні!
Скажіть чи буде люстрація застосована до колишніх прокурорів Луцька та Волині та губернаторів Волині усіх і в обов'язкову порядку ? Ви повинні напевне знати скільки "доброго" наробили Гіль Решетник Клімчук Француз Бондар Башкаленко ? Дуже вже хочеться побачити їх маєтки. Може там є частина розікраного золото валютного резерву ?
Чому прокуратура заздалегідь так організовано залишила приміщення це співпраця з правим сектором є якісь домовленості ?
Слава Небесній сотні!
Не зрадьте їх пам'ять !
Відповісти
Турбують ваші прихильники з Рожищенського району.Терміново провести повне перезавантаження влади!Увага!!!Семенюк Тетяна Анастасівна.Заступник начальника с/г інспекції. Самовідданий член партії регіонів в районі.(Горбачу дуже далеко до неї)Людина-хамелеон, людина-пристосуванець.Найвища цінність гроші і влада. Отримувала відкати від незаконних оборудок з землею, продажу посад в інспекції, заключення договорів з іншими організаціями (перебуваючи на посаді в.о.нач.)Гоніть в шию,нехай поживе як прості люди і не пускає крокодилячих сліз.Надія тільки на вас.Слава Україні!!!
Відповісти
Характеристика вірна. Знаю її.Вже бігає до опозиції і копає ями бувшим партійцям.
Відповісти
шановний Павло, чи всі структури виконавчої влади підлягають люстрації, наприклад керівництво Пенсійного фонду
Відповісти
Цей Данильчук дуже багато на себе бере . Він навіть не той , за кого себе видає . Правий сектор - це ще не вся Волинь .це ті що після бою руками розмахують . Вони вам людей підберуть " і накерують " Ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
На ВолиньPost буде чат з Павлом Данильчуком
23 лютий, 2014, 22:38