У Луцькій міськраді «погиркалися» лідери «Батьківщини»

У Луцькій міськраді  «погиркалися» лідери «Батьківщини»
Між головою фракції ВО «Батьківщина» у Луцькраді Юрієм Корольчуком та очільником луцького осередку партії Сергієм Григоренком (на фото) виникла словесна «перепалка» через ветеранів ОУН-УПА.

«Розмова» між батьківщинівцями відбулася під час засідання бюджетної комісії міськради у понеділок, 24 лютого.

Під час обговорення питання збільшення щомісячної грошової допомоги ветеранам ОУН-УПА зі 100 до 300 гривень у депутата Юрія Корольчука виникло запитання, скільки упівців в області, чому фінансову допомогу збільшують лише їм.

Депутат Сергій Григоренко перервав мову Корольчука словами «навіщо про це говорити» і зазначив, що безперечно допомогу потрібно збільшити.

«НКВДисти отримують по 4-5 тисяч, а ми про 100 гривень говоримо. Треба підвищити до 500 гривень», – зауважив Григоренко.

«Ви ведіть себе трохи скромніше. Не треба тут на публіку работать, піар-акції влаштовувати. Вибори ще не почалися. Таке враження, що ви тут один національний герой, тут починаєте. Не учіть мене жить. Може, комусь іншому треба підняти», – висловився у відповідь Юрій Корольчук.

Врешті, «заключне» слово сказав голова депутатської бюджетної комісії Олег Чернецький. Він запропонував збільшити обсяг допомоги до 500 гривень.

«Герої мають отримати гідне відшкодування», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корольчук - ще той хам... І сесії пропускає... Для чого такі депутати?
Відповісти
там святаш?чи він не в нього?
Відповісти
Корольчук зрадник та пристосуванець. Працюючи керівником "Волиньавто" і продаючи автомобілі, він таким чином поповнював доходи регіонара Таріела Васадзе. А потім ці грошо йшли на оплату "беркутівцям", які вбивали людей. Юрій Корольчук, а чи спокійно тобі спиться?
Відповісти
Пан Корольчук, сам грає не в свою користь на публіку..хай зважає, може упівці не прочитають цих новин, а молоді зараз дуже добре слідкують за кожним кроком владців..
Відповісти
Думати про ветеранів потрібно! А ще не красти з бюджету, не красти землі. А Григоренко, хай би не дерибанив земельні ділянки. А то купують дорогі авто, за які гроші?? Люди і ветерани здогадуються.
Відповісти
Правильно Григоренко говорить, чого ті, що боролися за свободу нашої країни мають жити на жебрацьку пенсію, вони своїм життям ризикували за нас з вами, давно пора було це зробити. В Корольчука пенсія+зарплата і він тішиться!
Відповісти
Шановний адмін сайту!
Якщо ви зазначаєте, що премодерація для всіх, то проводьте цю премодерацію в реальному часі, а не раз на 2-3 години, коли коменти вже не актуальні.
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міськраді «погиркалися» лідери «Батьківщини»
24 лютий, 2014, 12:19