Волинський нардеп розповів, яким бачить майбутній уряд

Волинський нардеп розповів, яким бачить майбутній уряд
Три опозиційні фракції - "УДАР", "Свобода" та "Батьківщина" - повинні спільно із Майданом сформувати своє бачення уряду.

Про це заявив народний депутат Ігор Єремеєв.

В опублікованій нардепом заяві йдеться про те, що уряд повинні формувати ті, "хто боровся за європейські цінності України".

"Наша позиція сьогодні така: три фракції -Удар, Свобода, Батьківщина - повинні сформувати своє бачення складу Уряду і зробити це СПІЛЬНО з Майданом. У свою чергу ми готові ПІДТРИМАТИ такий склад Уряду і увійти в коаліцію для спільної роботи", - йдеться у заяві.

Подаємо повний текст заяви без змін:

"ЗАЯВА ДЕПУТАТСЬКОЇ ГРУПИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ УРЯДУ

Протягом півтора року група позафракційних у складі від 12 до 15 депутатів координувала свою діяльність і підтримували ті рішення, які мали під собою державну основу. У період протистояння така група збільшилась до 25 осіб, вони вносили проекти рішень, висловлювали пропозиції щодо вирішення конфлікту в державі. Якщо б їх пропозиції були почуті - ми б не мали таких трагічних подій. 20 лютого, коли ВРУ фактично розбіглася, якраз вся група зробила все, щоб депутати відновили свою роботу і зробили те, що їм і належало зробити, хоча і з запізненням. Завдяки цьому утворився колектив, який об'єднав більше 30 депутатів.
Наша позиція сьогодні така: три фракції -Удар, Свобода, Батьківщина - повинні сформувати своє бачення складу Уряду і зробити це СПІЛЬНО з Майданом. У свою чергу ми готові ПІДТРИМАТИ такий склад Уряду і увійти в коаліцію для спільної роботи. Ми вважаємо, що уряд має бути сформовано безпосередньо тими, хто боровся за європейські цінності України.

Уповноважені депутатською групою:
О.Доній, І.Єремеєв, Я.Москаленко"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурню що ти мелеш!!!))
Відповісти
як завжди, нічого нового - одна "вода" та зміна кольору шапки. пристосуванці - великий головний біль парламенту, так само , як і причина нашої кризи з кривавими наслідками. на жаль , скоро маневичі в черговий раз продадуть душу по 200гр. дияволу, ... шкода тільки кращих , тих , хто життя віддав, кого не повернеш.
Відповісти
А я вважаю пане Ігоре, що вам не місце у парламенті і в політиці взагалі. Основним вашим мотивом перебування у статусі депутата є лобіювання ваших же бізнес інтересів. От самі подумайте як магнат може неупереджено займатись законотворчою діяльністю, якщо він є власником: WOG, що складалася з 381 АЗС, «Західна молочна група», в який входить близько десятка молочних підприємств, що випускають товари під маркою «КОМО»,«Гурманіка», «Молочна родина», Optimal.
У 2013 році «Фокус» оцінив стан Ігоря Єремєєва в $ 170 200 000 (82 місце рейтингу «200 найбагатших людей України»).
От шановні громадяни і самі розберіться, як може підприємець думати про простих людей маючи такі статки (вони всі там щоб прикрити свої зади депутатською недоторканість, щоб робити бізнес, і з вас робитижебраків)
Відповісти
Підтримуємо, поважаємо і будемо знову голосувати за Єремеєва. Потрібно більше таких людей у Верховній Раді.
Відповісти