Правий Сектор Волині намагаються дискредитувати, - заява

Правий Сектор Волині намагаються дискредитувати, - заява
Правий Сектор ніколи не брав участь в акціях реквізиційного характеру. До осіб, які розповсюджуватимуть такі чутки, вживатимуть заходи.

Про це йдеться у заяві Правого Сектору.

Подаємо текст заяви повністю, без змін і правок:

"Заява Правого Сектору Волині
з приводу початку кампанії дискредитації руху

Діяльність Правого Сектору Волині, Автомайдану,Самооборони Волині та інших громадських організації зараз направлена на реалізацію своїх незмінних вимог: повну зміну злочинної влади на принципах люстрації, розпуску і заборони злочинних партій – Партії Регіонів, КПУ та їх політичних сателітів.

Ще одним важливим напрямком діяльності є недопущення хаосу і анархії під час відходу злочинної влади. З цією метою активісти Правого Сектору Волині беруть участь в охороні громадського порядку, запобіганні злочинів і правопорушень.

Очевидно, що успішна реалізація цих завдань викликала негативну реакцію в окремих сил, не зацікавлених ні в зміні влади, ні у встановленні спокою на вулицях волинських міст і сіл.

Як наслідок – поява різноманітних фальшивих «правих секторів», «діяльність» яких спрямована виключно на дискредитацію справжнього Правого Сектора Волині. Системність і керованість подібних утворень свідчить про їх невипадковий характер. Подібно в 1940-50-их роках для компрометації УПА були створені сумновідомі групи «псевдобандерівців», керовані НКВС.

Виходячи з вищенаведеного звертаємось до волинян з закликом:

- не піддаватись на провокаційні чутки;

- негайно інформувати Правий Сектор Волині про появу фальшивих груп, що працюють під нашою маркою. Контактний телефон – 068 71 67 611

Повідомляємо про те, що з 25.02.2014 року підрозділи Правого Сектору Волині переводяться в режим відкритості і використання засобів маскування обличчя (маски, «балаклави») під час публічних акцій забороняється. За винятком - особливих акцій надзвичайного характеру поза межами обласного центру. Але навіть в останньому випадку відповідальний командир групи буде без засобів, які закривають обличчя і з відповідними ідентифікаційними ознаками Правого Сектору Волині.

Також інформуємо про те, що керівництво Правого Сектору Волині НІКОЛИ не уповноважувало своїх представників на акції реквізиційного характеру.

По області наполегливо представниками злочинної влади, які перебувають в процесі люстрації, розповсюджуються чутки, що ніби Правий Сектор має намір чинити фізичну розправу над ними та членами їхніх сімей. Відповідально заявляємо, що Правий Сектор Волині дотримується принципу «син за гріхи батька не відповідає». Тому щодо осіб, які поширюють подібні чутки, будуть вжиті заходи, проте членам сімей посадовців, нічого не загрожує."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за політичними мотивами набрав обертів...
Відповісти
Ага, а бити людей і погрожувати - це нормально?
Відповісти
кого і де побили? прізвище, час, свідки?
Відповісти
Де ви були коли масового люди в масках ходили по магазинам і погрожували спалили їх якшо не закриються?! Влада має бути обрана народом а не самобрана як керівники правого сектору!!! Бо захисту для простих людей від вас немає. На Волині потрібно піднімати економіку а не ділити портфелі!!!
Відповісти
Справа в тому що правий сектор існує для того щоб в потрібний момент такі як гузь могли скористатись собі в аргументацію як було з новообраним головою обласної ради коли правий сектор погрожував автоматичною зброєю і змушував вітера писати заяву а гузь це підтримував , РS...Мабудь сам себе там бачить ))
Відповісти
А це були не побиття і не погрози, це - "особливі акції надзвичайного характеру"(див. текст заяви). І таке може бути з кожним - батьки забирайте дітей з вулиць від цих бандюків подалі.
Відповісти
мальчікі замєталісь.
напевне, дійсно отримали люлів.
Відповісти
виступ Белого, який також брав участь у масових заворушеннях у Луцьку повністю розкриває сутність Правого сектору і непотрібно нічого писати. Дії і слова говорять самі за себе
Відповісти
Шановнi, те що ви пiд примусом, з застосуванням фiзичноi сили робите, демонструете збою пiдпадае пiд ознаки злочинiв, ви чиi iнтереси представляете, ? Данильчук, ти чий, що скаже П...,чи його помiчник? Тебе першого I зiльють
Відповісти
Не зрозуміло, хто уповноважував ПС на роль суддів. Одні (партія регіонів) змушувала людей писати заяви на вступ до партії. Інші (ПР і інші, що до них під шумок підсіли) змушують писати заяви на вихід з неї та звільнення з роботи. Ну хто сказав, що ви громада?
Відповісти
Ви незабаром викличите такий спротив, що Вас змете населення. У Рожищі ходять "псевдобандерівці" Гаврук, Хомич, Долюк та погрожують людям, що були на майдані підпалити хати, машини, а самі вже ділять посади в РДА.
Відповісти
Бютівці, в Рожищах організували безпредєл. За підписом голови ради Музики, що завжди співпрацював з регіонами розповсюджують листи з погрозами вбити сімю. А далі ходять по адмінустановах і погрожують дітьми. Це нова влада?
Відповісти
Можливо у Вас, пане Данилюк, з"явився "синдром Наполеона"? Треба терміново лікувати.
Відповісти
Пр в 2009 ходит по городу с оружием и ставит бют и так на колени-угрожает их семьям .
Відповісти
Претендент на посаду губернатора Кіндер О., який продався народному депутату виборчого округу № 21 Івахіву С. і купив дім за 280 тис.дол. та машину Mersedes-Benz бизнес класу претендує на тюрму. Народний голос. Це ж правда!?
Відповісти
Слід зазначити, що призначення П.Данилюка, який не мав ніякого відношення до формування ПС на Волині і тих організацій які увійшли до ПС, і стало причиною розколу ПС. Йому слід пригадати свою участь у подіях зазначених у тексті звернення до генпрокурора України Волинської прокуратури, подивитись канал Россия 24, як вони демонстрували знущання фашистів раніше ніж ця інформація розповсюдилась в Українських СМИ...
Пресслужбі цього вождя слід пригадати, що за осуд таких бандитських дій він оголосив провокатором, усунув від виконання обов'язків і силою утримував керівника силового блоку Правого Сектору на Волині — Сергія Булавчика, який і створював ПС на Волині...
Жага влади змушує заплющити очі на все. Цікаво, хто пропхнув, вибачте - дав рекомендацію, на призначення керівником ПС. Може СБУ посприяло? Цікавий момент: Данильчук вийшов з громадської ради при СБУ як тільки положення цієї ради попало в ЗМІ - СБУ брало на себе обовязок СПРИЯТИ ЛЮСТРАЦІЇ ІНШИХ!!!!!!!!!!! Просто супер, браво таким лідерам...
Писати тут можна багато. Кому цікаво - порівняйте програмні засади ПС на їх сайті і реальні дії цього лідера за повідомленнями Волинь-посту...
Зараз ситуація така: після зазначених подій ВО "Тризуб" ім. С.Бандери - "Бандерівець" поки призупинило свою діяльність в ПС, доповіло про стан справ в центр... А майбутній "ГУБЕРНАТОР ВОЛИНІ" таким чином готується зустрічати контролерів бо крісла вже підписані і опубліковані на Волинь-пості не тільки ним а і його найближчим оточенням. Зараз вже ніхто і не пише, що він, одночасно, є керівником двох структур, які не мають нічого спільного, ПС перспективніший...
Відповісти
Чого брехати - це правда.
ВО "Тризуб" ім. С.Бандери - "Бандерівець" тимчасово призупинив діяльність в складі ПС в знак незгоди з тим, що діється під керівництвом цього ГУБЕРНАТОРА. Крім того, він оголосив керівника силового блоку Правого Сектору на Волині провокатором і силою його утримував...
Відповісти
Треба зібрати Віче і висловити недовіру ПС на Волині
Відповісти
Останні новини
Правий Сектор Волині намагаються дискредитувати, - заява
26 лютий, 2014, 09:57