Півзахисник «Волині» завершив кар’єру

Півзахисник «Волині» завершив кар’єру
Досвідчений ветеран луцької «Волині» півзахисник Роман Максимюк востаннє зіграв за рідний клуб у матчі між «Волинню» та «Іллічівцем» - маститий футболіст оголосив про завершення своєї спортивної кар’єри.

За словами 37-річного Романа, він зважився на цей крок, бо «потрібно поступатися молодим». Сам футболіст по-справжньому став відомим після того, як у складі санки-петербурзького «Зеніту» виграв Кубок Росії-1999. А потому повернувся до України і почав грати за київське «Динамо».

Опісля Роман перейшов до «Дніпра», де був одним із основних гравців. Двічі він ставав призером чемпіонату України. Із 2005 по 2008 рік Максимюк виступав за луцьку «Волинь». Потім переїхав до Казахстану, де грав за «Атирау» и «Казахмис». Коли Роман повернувся до України, то спочатку пішов до «Чорноморця». Однак невдовзі знову потрапив до складу «Волині».

У середині липня футболіста жорстко розкритикував головний тренер лучан Віталій Кварцяний. Після гри із «Таврією» (2:2) він заявив:«Максимюк сьогодні напортачив дуже сильно. Я його вітаю: він піде з команди. І перший, ф другий гол ми пропустили через нього. Так несерйозно ставитися до гри».

Щоправда, тоді Максимюк не пішов із «Волині». Однак перестав потрапляти до основного складу команди. Останні матчі Роман таки зявився у «основі». Як виявилося, так він «святкував» свій відхід від спорту.

Загалом в чемпіонатах України Роман Максимюк зіграв 204 матчі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: UА-Футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Півзахисник «Волині» завершив кар’єру
12 грудень, 2011, 10:38