На Волині створили оперативний штаб з силовиків і революціонерів. ВІДЕО. ДОПОВНЕНО

На Волині створили оперативний штаб з силовиків і революціонерів. ВІДЕО. ДОПОВНЕНО
На Волині створили оперативний штаб з силовиків і революціонерів.

Таке рішення ухвалили представники влади та революційних організацій в зв'язку з агресією Росії щодо України, зокрема, рішення Ради Федерацій про дозвіл на введення військ в Україну.

Про це повідомив на прес-конференції за підсумками засідання силовиків та громадського сектору голова Волинської обласної ради Валентин Вітер.

Сьогодні створений штаб швидкого реагування при обласній раді. В цей штаб входять представники громадських організацій, силових структур, мер Луцька Микола Романюк, голова Волинської облради, перший заступник(Олександр Пирожик) та заступник(Ігор Гузь).

Також туди запрошений командуючий Володимир-Волинською військовою частиною, начальник Луцького прикордонного загону, також туди входить, - повідомив він.

Також голова облради зазначив, що зовнішня загроза має об'єднати волинян.

"На терени України зайшли війська Російської Федерації. Це є порушення всіх міжнародних норм, конвенцій та домовленостей між державами, це є агресія по відношенню до Української держави. Ця загроза має нас зараз обєднати...", - зазначив він.

До оперативного штабу ввійшли представники міліції, СБУ, військових, "Правого сектору", Автомайдану та Самооборони.

Оперативний штаб створили, щоб контролювати ситуацію на Волині та готувати ополченців для оперативного реагування, коли це буде необхідно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Груздь,вітер- клітор,пирожок злякані педики
Відповісти
«В Севастополь зашли два больших противолодочных корабля Балтийского флота, напрямую нарушая режим украинской государственной границы»,
Відповісти
Рамзан Кадыров пообещал ликвидировать лидера украинских националистовКомментарии: 27
Відповісти
Противно дивитися, повна безпорадність, ці люди хочуть управляти, в них штані мокрі вони ані практично ані теоритично ні готові працювати піонер важатими - а їх у владу... Волині пісець...
Відповісти
Самі будуть відсиджуватись в Луцьку і "керувати", щоб бува не вбили. Бо хто ж тоді сяде в крісло, як не вони. А прості хлопці будуть гинути, прокладаючи їм шлях до тронів.
Відповісти
Зважаючи на зміст Ваших коментарів, порадив би Вам трошки підрости, набратись розуму,з"їсти кілька пудів солі і тоді вилазити в Інтернет. Не вносьте смуту в голови волинян. Ви просто не розумієте серйозність загроз які можуть мати важкі наслідки не тільки для України, але і для всього світу. Будьте обережні в своїх висловах.
Відповісти
Зміни в державі оминули Волинь. Залишились "смотрящі", які і надалі збирають гроші, тільки для кого? Мабуть для таких "революціонерів", а бізнес все ще сподівається на зміни, дарма... До цього оперштабу не вистачає громадської ради при СБУ разом з старим-новим начальником, під керівництвом якого вербувались і засилались провокатори на майдан...
Порадив би Вам не тримати за лохів тих людей, по головах і крові яких ви, спадкові комсомольці-комуністи-партноменклатурщики, знов лізете до влади. До цієї команди добре пасуватиме Башкаленко з Войтовичем. За людей ви згадаєте в останню чергу, або перед виборами!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині створили оперативний штаб з силовиків і революціонерів. ВІДЕО. ДОПОВНЕНО
01 березень, 2014, 22:36